Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vergeet nooit meer een verjaardag met deze tips!

Vergeet nooit meer een verjaardag met deze tips!

Vergeet nooit meer een verjaardag met deze tips!

Vergeet je weleens een verjaardag? Lees onze zo-vergeet-je-nooit-meer-een-verjaardag-tips!

Op het toilet

Geen betere plek voor een kalender dan het toilet. Helemaal handig als je er een pennetje bij hangt. Heb je vrienden op bezoek? Het merendeel pent bij het zien van de kalender en de pen vrolijk zijn geboortedag erop.

App’je als herinnering

De coole app Happy B-day! stuurt een herinnering naar jouw mobieltje als er een vriend(in) jarig is. Ook wordt het je heel makkelijk gemaakt diegene vervolgens te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Zo kun je een virtuele kaart sturen of een berichtje via Facebook, Twitter of e-mail. De verjaardagen importeert de app automatisch via je mobiel (je contacten) en je Facebook-app. Ook kun je handmatig verjaardagen toevoegen.

Whiteboard in de keuken

In de keuken ben je elke dag te vinden. Kies in deze ruimte een prominente plek voor een whiteboard, schrijf de maanden van het jaar op met de bijbehorende verjaardagen. Gebruik een klein strookje voor eventuele boodschappenlijstjes en dergelijke. Niet te missen!

In je agenda

Als je veel afspraken (voor werk en/of privé) noteert in je agenda, dan is het schrijven van verjaardagen daarin ook erg handig. Onze tip: markeer alle verjaardagen in éénzelfde kleur. Nieuwe agenda? Even de boel overschrijven. Dit karwei duurt in werkelijkheid maar een kwartiertje. Zo gepiept!

Voorraadje ’te laat’-verjaardagskaarten

Ben je toch nog een verjaardag vergeten? Maak het goed door te knutselen. Niets is zo leuk als een met de hand gemaakte kaart in de brievenbus. Is het voor een vriendin? Schrijf een grappig tekstje!

Heb jij nog advies voor de warhoofden onder ons? Deel ze met Flair!

Lees ook: