Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Stomverbaasde’ afvaller ‘De Bachelorette’ plaatst verwarrende reactie op Instagram: ‘I’ll be back’

‘Stomverbaasde’ afvaller ‘De Bachelorette’ plaatst verwarrende reactie op Instagram: ‘I’ll be back’

‘Stomverbaasde’ afvaller ‘De Bachelorette’ plaatst verwarrende reactie op Instagram: ‘I’ll be back’

Waar je in het begin nog kon zeggen dat er niet zo veel spannends gebeurde in ‘De Bachelorette’, is dat de afgelopen paar afleveringen compleet omgeslagen. Gaby Blaaser (34) leek immers voor verschillende mannen te vallen en kuste (of was het nou zoenen?) met meerdere kandidaten, er werden volgens de blondine leugens verspreid en vorige week moesten niet één maar twee deelnemers hun koffers pakken. Ook in de nieuwste episode vond er weer een zéér verrassende exit plaats, waar de afvaller inmiddels op heeft gereageerd.

Let op, spoilers!

Vorige week zagen we hoe zowel Kasper als Boy naar huis werden gestuurd door Gaby. Boy liet achteraf weten zelfs blij te zijn dat hij geen roos had gekregen van de blondine, en ook de Twentenaar zei uiteindelijk wel klaar met haar te zijn geweest. Ook aan het einde van de tiende aflevering van De Bachelorette zijn er twee mannen die afscheid moeten nemen van het programma. Wil je geen spoilers ontvangen? Stop dan hier met lezen.

Héél onverwachte wending

In de nieuwste aflevering van De Bachelorette maakt Gaby kennis met de familie en vrienden van de overgebleven vier mannen. Tijdens iedere ontmoeting praat de voormalig GTST-actrice zó liefdevol over de mannen, dat je haast zou denken dat niemand de droomlocatie in Zuid-Afrika hoeft te verlaten. Maar niets blijkt minder waar. Niet alleen Jethro (#sad), maar ook Jordy moet zijn spullen pakken. Vooral die laatste hadden kijkers niét zien aankomen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Reactie Jordy

Via Instagram laat Jordy weten “net zo stomverbaasd” te zijn over zijn exit als de fans van De Bachelorette. “Een goed begin kan dus niet altijd goed eindigen of wel? En dan ga je jezelf de vraag stellen waar de fout gezeten heeft”, schrijft de Amsterdammer. “Lag het aan mij of aan wat anders? Daar weet ik het antwoord wel op. Ik ben sinds de eerste dag oprecht geweest en geheel open en eerlijk. Jullie zagen mij precies zoals ik dagelijks ben.” Hoe hij zijn post afsluit, is misschien nog wel het opmerkelijkst. “I’ll be back“, laat hij weten. Betekent dit letterlijk dat-ie tóch weer terugkomt in het programma? Of dat hij uiteindelijk tóch het hart van Gaby gestolen heeft? De tijd zal het moeten leren.

Tóch met Jordy?

Eerder deze week leek het er wél op dat Gaby met Jordy zou eindigen. In zijn Instagram Stories deelde hij een foto van zijn laptop, waarmee hij de lancering van zijn website wilde laten zien. Oplettende volgers viel echter iets anders op. Want van wie was de vrouwenhand met lange roze nagels aan de linkerkant van zijn laptop? Wie zich naar het account van Gaby haastte, kon zowel op haar feed als in haar Stories – waarin ze ringen aan het passen was – zien dat Blaaser dezelfde manicure leek te hebben.

‘Not over’

Kasper wist na zijn exit in elk geval te verzekeren dat er nog genoeg gaat gebeuren. “It’s not over“, lachte hij. “Er gaan nog wel een paar dingen gebeuren ja, als ik de jongens moet geloven.”

Lees ook
Kasper knapt keihard af op Bachelorette Gaby: ‘Hoe kún je me dat nou vragen?’

Nog twee mannen over

Na de tiende aflevering van De Bachelorette zijn er nog slechts twee mannen in de race: Niek en Joey. Met beide kandidaten gaat Gaby op een 24-uursdate en uit de voorstukjes blijkt dat de blondine het met beiden héél gezellig gaat hebben. Maar of dat genoeg is voor een toekomst samen? We zullen nog even geduld moeten hebben tot we daar een antwoord op hebben…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still, Instagram