Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vensterbank versieren

Vensterbank versieren

Vensterbank versieren

Een leuk plekje in huis is de vensterbank. Hier kun je van alles op zetten! Van bijzondere souvenirs tot een stapeltje tijdschriften, een stolp, plantjes of een lampje. Kijk maar!

Vensterbank versieren

  • Een plant is een perfecte manier om de vensterbank mee op te leuken. Planten houden van zonlicht en dat maakt de vensterbank dus de ideale plek! Ook kun je kiezen voor een vaas, met één of meerdere mooie takken erin. De perfecte reden om een boswandeling te gaan maken!
  • Ben je trots op een aantal parels van boeken? Of heb je wellicht een kleine verzameling mode- of fotografie boeken? Vergeet de koffietafel en boekenkast, zet ze in de vensterbank! Stapel de boeken liggend op elkaar, van groot naar klein óf zet ze horizontaal naast elkaar. Maak het hoekje af met een souvenir, plantje of vaas ernaast.
  • Een trend op dit moment is het plaatsen van een stolp in huis. De vensterbank is hiervoor de meeste geschikte plek, omdat het licht van buiten er zo heel mooi doorheen valt. Plaats er een mooi beeldje in, of iets dat je dierbaar is, en maak het af door de vensterbank te decoreren met een fotolijstje of iets kleins.

Scroll naar beneden voor nog meer inspiratie!

Lees ook:

Bron