Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Veel kindjes, veel tintjes

Veel kindjes, veel tintjes

Veel kindjes, veel tintjes

Anne (32, accountmanager en blogger) woont met Filip (32, consultant) en kinderen Kato (9), Lola (8), Lukas (7), Elle (7) en Fee (4) net buiten Brussel. Met vijf kids is hun huis een zoete inval, vol praktische oplossingen en knallend veel kleur.

‘Ons interieur is echt mijn ding. Filip vertrouwt me en laat me mijn gang gaan. Onze kinderen zorgen echt voor leven in het interieur, ik denk dat het er bij ons binnen veel leuker uitziet doordat zij er zijn. De meeste inspiratie vind ik online, Pinterest en Instagram zijn mijn favorieten. Maar ik ben ook verslaafd aan interieur- en lifestyletijdschriften. Ik vind het heerlijk om ze te lezen en maak vaak moodboards van de afbeeldingen die ik uitknip. Met kids krijg je automatisch kleur in huis. Alle kleurrijke tekeningen van de kinderen krijgen een plekje aan de muur. Het is net een behangetje.

In de keuken hebben we een handige open kast, iedereen kan zien wat erin ligt en pakken wat hij of zij nodig heeft. Onze keuken heeft echt een update nodig. Mijn zus is architect en zij ontwerpt een nieuwe keuken voor ons. Ze is ook bezig met een plan voor de badkamer, die krijgt de sfeer van een zwembad.’

Je kunt Anne volgen op http://mamavanvijf.blogspot.nl/