Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vaderdag last-minute inspiratietips!

Vaderdag last-minute inspiratietips!

Vaderdag last-minute inspiratietips!

Vaderdag vergeten? Hey, het komt helemaal goed. Flair is je redder in nood met deze leuke last-minute vaderdagtips! Een vaderdagcadeau maken doe je zo:

Geef een opgeruimde garage cadeau!

Maak je elke keer weer een puinhoop van de garage door er rommelmarktspulletjes in te stallen en is hij daar niet zo blij mee? Ruim de garage op! Verras hem op Vaderdag met een prachtige garage, waar alles – vooral zijn spullen – netjes een plekje heeft. Ook leuk om samen met de kinderen te doen!

Auto wassen

Heb je geen garage of geeft manlief er helemaal niets om? Zet zijn auto in het sop! Plak er een strik op of hang een vrolijk lintje uit het raam met daaraan een handgeschreven kaart van de kids. Leg een cadeautje op de achterbank… wees creatief! Vooral van een blinkend schone auto worden mannen écht blij.

Voor kantoor

Hijs je kind(eren) in zijn overhemd en stropdas (lees: XXXL bij je koter) en maak een leuke foto! Doe de foto in een lijstje en je hebt een enig cadeau voor papa op kantoor.

Wij ♥ papa-slinger

Maak een mooie ’wij ♥ papa’-slinger! Een andere tekst kan natuurlijk ook. Neem voor elke letter een vel papier. Plak met witte tape een letter op elk vel, dus witte tape op wit papier. Laat vervolgens je kinderen de vellen papier inkleuren met verf. Trek als alles droog is de tape los, en je hebt een prachtig gekleurde slinger met een lieve tekst erop. Speciaal voor Vaderdag! Kleine moeite, groots resultaat.

Print een labeltje uit

Heb je je cadeautje ingepakt maar kan het nog wel iets extra’s gebruiken? Print dit leuke label uit, speciaal voor Vaderdag. Een tag om aan het presentje te hangen.

Stropdaszakjes

Maak voor Vaderdag deze leuke stropdaszakjes. Een simpele do it yourself waarvoor je alles al in huis hebt. Leuk om een zelfgemaakte tekening in te verpakken.

Vaderdagposter

Downloaden, printen en kleuren maar! Een leuke poster voor Vaderdag.

Met liefde gemaakt

Tot slot, het blijft een lief gebaar: ontbijt op bed. Een gekookt eitje, croissants, versgeperste sinaasappelsap… Of een stropdas als boterham. Doe er een kaartje bij waarom papa de beste is ter wereld en zijn dag kan niet meer stuk.

Cadeautje van Flair

In Flair 25 vind je op pagina 3 de spreuk Super papa, de man die alles kan. Zet jouw vader – of je man of vriend, als die al vader is – op een leuke manier met de spreuk uit Flair 25 op de foto (of geef ’m gewoon een mooie plek in huis). Deel de foto op Instagram met hashtag #flairsuperpapa én win.

 

Succes! Heb jij nog een tip voor Vaderdag?

Lees ook: Schep orde in je handtas