Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het aftellen kan nu écht beginnen: makers ‘Undercover’ onthullen bloedstollende trailer seizoen 2

Het aftellen kan nu écht beginnen: makers ‘Undercover’ onthullen bloedstollende trailer seizoen 2

Het aftellen kan nu écht beginnen: makers ‘Undercover’ onthullen bloedstollende trailer seizoen 2

Wat hebben we lang maar met smart gewacht tot we dit konden zeggen: het duurt nog slechts één (ja, nog maar één!) maand tot we kunnen genieten van seizoen 2 van ‘Undercover’. Langzaam maar zeker komen fans steeds meer te weten van hun favoriete Netflix-serie. Zo weten we al wat de precieze releasedatum is, hebben de makers onlangs onthuld dat er nieuwe personages bij komen én is nu de officiële trailer hier. Dat deze maand maar voorbij mag vliégen.

Undercover seizoen 2

Eén ding is zeker: de trailer onthult dat seizoen 2 van Undercover minstens zo spannend gaat worden als de eerste reeks. Te zien is dat Bob (Tom Waes) zich opnieuw als infiltrant opstelt. Dit keer doet hij dat niet op een camping, maar in een wereld vol cowboys en paarden. Interessant.

‘Nog niet van Ferry af’

Ondertussen werkt Kim (Anna Drijver) in een organisatie die onderzoek doet naar illegale wapenhandel. Criminele masterminds Jean-Pierre en Laurent Berger komen daarbij in haar vizier (en ook in dat van Bob). Maar wacht: vergeet Ferry (Frank Lammers) niet. De Brabantse drugsbaron mag misschien wel in de gevangenis zitten, maar dat betekent niet dat hij zijn ‘oude vrienden’ vergeten is. “Ze zijn nog niet van Ferry af”, zegt hij dan ook onheilspellend tegen Daniëlle (Elise Schaap) aan het einde van de trailer.

De tekst gaat verder onder de video.

Illegale wapenhandel

Seizoen 2 van Undercover speelt zich ongeveer een jaar af na alle gebeurtenissen uit de eerste reeks en draait om de illegale wapenhandel. Opnieuw kruipt Anna Drijver in de huid van Kim de Rooij. Zij werkt bij Human Rights en doet onderzoek naar de verboden wapenverkoop in Syrië. Dankzij de hulp van ex-collega Bob Lemmens (Tom Waes) leidt dit naar een country & western manege in het Belgische Achterland: de El Dorado Ranch. Daar gaat Bob undercover, en probeert hij dit keer informatie te ontfutselen over de gebroeders én wapenhandelaars Laurent en JP Berger. In de tussentijd is te zien hoe Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis verder onderzoekt wie undercoveragenten Bob en Kim écht zijn. En de drugsbaas blijkt niet de enige te zijn die nieuwsgierig is naar de ware aard van Waes’ personage. Ook zijn puberdochter heeft een hoop vragen.

Nieuwe gezichten

Een paar weken geleden maakten de makers van Undercover al bekend dat de cast van de Netflix-hit voor het tweede seizoen versterkt wordt met onder anderen Sanne Samina Hanssen en Ruth Becquart. Ook de Belgische acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele spelen in de nieuwe reeks mee. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt met een paar stilstaande beelden op Instagram. “Nieuwe gezichten in Undercover! Zeeien jullie efkes heuj tegen Sanne, Wim, Ruth en Sebastien?!”, schrijven de makers erbij.

Derde seizoen in de maak

We hoeven overigens nog maar heel even geduld te hebben: het tweede seizoen van Undercover is vanaf 6 september op Netflix te zien. En het beste nieuws is dat de makers ondertussen al werken aan een derde reeks.

Lees ook
Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

‘Undercover’-prequel

Voor fans van Undercover kwam onlangs nóg meer goed nieuws. Naast een tweede en derde seizoen kunnen we ons namelijk ook opmaken voor Ferry de Film, over – jawel – het personage van Frank Lammers. Dit verhaal speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Bouman werkt voor de machtige hasjbaron Ralph Brink, die ook als een mentor voor hem fungeert. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Als de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Vanaf wanneer de film te zien is, is nog niet bekend. Wél weten we dat er een flinke sterrencast te zien zal zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nieuwe gezichten in Undercover! Zeeien jullie efkes heuj tegen Sanne, Wim, Ruth en Sebastien?! ?

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pro-tip: doe je volume iets omlaag. ?

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Swipe voor een verrassing. (? @elise_is_here)

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: still, Instagram