Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Uitvaart ‘MAFS’-trouwambtenaar Walter (49) op eigen trouwdag, vrouw bedankt voor steun

Uitvaart ‘MAFS’-trouwambtenaar Walter (49) op eigen trouwdag, vrouw bedankt voor steun

Uitvaart ‘MAFS’-trouwambtenaar Walter (49) op eigen trouwdag, vrouw bedankt voor steun

Afgelopen donderdag kwam er tragisch ‘Married At First Sight’-nieuws naar buiten. Walter Vermeer, één van de geliefde trouwambtenaren van het programma die al diverse paren in de echt verbond, bleek op 49-jarige leeftijd onverwachts te zijn overleden. Inmiddels heeft Walter’s vrouw Chantal op sociale media van zich laten horen; ze bedankt iedereen voor de liefdevolle reacties en steun, en maakt meer bekend over zijn afscheid.

Gebroken gezin

Walter, wiens doodsoorzaak niet bekendgemaakt is, laat zijn vrouw Chantal en twee kinderen na: zoon Dorus en dochter Lola. Chantal heeft na het overlijden van haar man meerdere posts op Instagram gedeeld, waarin ze herinneringen ophaalt, iedereen bedankt voor de vele reacties die ze ontving en vooruitkijkt naar het afscheid van Walter.

‘Super dankbaar’

Nadat ze voor het weekend al een foto van haar en Walter plaatste, waarbij ze liet weten “intens verdrietig” te zijn, sprak ze in een nieuwe post haar dank uit voor alle steun. “We zijn iedereen super dankbaar voor alle warme berichten en herinneringen aan Walter”, schreef ze bij een zwartwitfoto van haar man.

Uitvaart via livestream te volgen

Verder deelt ze informatie over de uitvaart van Walter, die door de coronamaatregelen slechts in kleine kring kan plaatsvinden. “Voor iedereen die wenst, is er de mogelijkheid om as maandag 12 april persoonlijk afscheid te nemen en Walter te eren.” Ze deelt de locatie en tijd in Tilburg. Ook laat ze weten dat de dienst dinsdag 13 april vanaf 10.45 uur online te volgen zal zijn via een livestream.

Uitvaart op eigen trouwdag

In weer een nieuwe post blijkt dat ze op een wel heel bijzondere dag afscheid neemt van haar man: hun eigen trouwdag(en), die ze jaren geleden op 12 en 13 april vierden. Bij een fantastische foto van het stel in een gepersonaliseerde trouwauto schrijft ze: “Lieverd, vandaag en morgen op onze trouwdagen maken we er een prachtig mooi afscheid van. Wally & Tally forever”, sluit ze af met een hartje.

Lees ook
‘MAFS’-deelnemers geschokt na tragisch nieuws: trouwambtenaar Walter Vermeer (49) plots overleden

Oók een ster van de show

Walter was al jaren een bekend gezicht in het immens populaire trouwprogramma en werd eerder dit jaar zelfs gepersifleerd in de TV Kantine. Het afgelopen seizoen verbond hij Mick en Daisy, Lars en Lizzy en Suzan en Bert in de echt. Vorig jaar trouwde hij onder anderen het bekendste MAFS-koppel aller tijden, Henk en Chantal. Verschillende kandidaten reageerden afgelopen week geschokt op zijn overlijden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dorus Vermeer (@dorus.vermeer)

Bron: Instagram | Beeld: RTL