Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nerveuze Jasper na stilgelegd optreden in ‘TVOH’: ‘Toen ik het terugzag, wilde ik wel door de grond’

Nerveuze Jasper na stilgelegd optreden in ‘TVOH’: ‘Toen ik het terugzag, wilde ik wel door de grond’

Nerveuze Jasper na stilgelegd optreden in ‘TVOH’: ‘Toen ik het terugzag, wilde ik wel door de grond’

De liveshows van ‘The Voice of Holland’ naderen en de talenten hebben de afgelopen weken dan ook hun stinkende best gedaan om een plekje te bemachtigen. Afgelopen vrijdag was het aan de kandidaten uit Team Jan en Team Anouk om zich door de knock-outs heen te slaan. Ook de 28-jarige Jasper Wever moest het podium op, maar de zenuwen speelden hem helaas parten en zijn optreden werd zelfs stilgelegd door de coaches. Hoe gaat het nu met de zanger?

Jasper Wever ‘The Voice of Holland’

Afgelopen vrijdag kregen kijkers van The Voice of Holland de laatste knock-outs voorgeschoteld. Jasper was als een van de laatste uit Team Jan aan de beurt en bracht het nummer Have You Ever Really Loved A Woman van Bryan Adams ten gehore. Al vanaf het begin verliep zijn optreden helaas niet soepeltjes: hij zat er volgens de coaches behoorlijk naast en er werd dan ook ingegrepen. De pupil van Jan Smit kreeg een stevige peptalk en mocht gelukkig opnieuw beginnen. Met succes, want Jasper wist zich te herpakken en zelfs een plek in de liveshows te veroveren.

De tekst gaat verder onder de video.

Lieve berichtjes

Na de uitzending van afgelopen vrijdag kon Jasper rekenen op heel wat steun. “Ik heb zoveel reacties gehad van mensen die zeggen: het is nergens voor nodig om zo zenuwachtig of onzeker te zijn. Maar dat is een gevoel dat in je zit”, vertelt de TVOH-kandidaat in een gesprek met RTL Boulevard. “Toen ik het terugzag, wilde ik wel door de grond. Maar later, als je al die berichtjes leest, dat is echt zo fijn.”

Lees ook
Anouk snauwt nummerkeuze Jan af in TVOH: ‘Ik vind het een heel raar nummer’

Op naar de liveshows

Gelukkig kreeg Jasper een tweede kans en wist hij zich te herpakken. Hóé dan? “Ik dacht: ik heb het al verprutst, dus het maakt allemaal niets meer uit en ik ga er gewoon voor”, vertelt hij. Hoe de 28-jarige de liveshows tegemoet gaat? “Ik heb het volste vertrouwen erin dat ik gewoon ga knallen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still