Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 schoonmaakboeken

Top 5 schoonmaakboeken

Top 5 schoonmaakboeken

Een blinkende badkamer, een brandschone keuken en een kakelfris toilet: dat willen we allemaal wel. Kwestie van schoonmaken. Voor tips en tricks kun je terecht op Flairathome.nl/schoonmaken of haal één van deze schoonmaakboeken in huis!

Opgeruimd!

De Japanse Marie Kondo runt een adviesbureau dat mensen leert hoe ze hun rommelige huizen kunnen transformeren in ruimtes vol rust en inspiratie. Marie Kondo adviseert om alleen de zaken te bewaren waar je écht van houdt en om de rest weg te gooien of geven. Met een wachtlijst van drie maanden is haar KonMari-methode voor opruimen, keuzes maken en organiseren een internationaal fenomeen. Haar boek Opgeruimd! helpt je op een inspirerende manier stap voor stap je huis en je leven op orde te krijgen. (€18,95)

Grip op Chaos

‘De zeven sleutels tot een opgeruimd leven’ staat geschreven op de cover. Oké, dus je wilt graag opgeruimd leven maar het lukt niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen (‘het moet perfect’) of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te laten of je motivatie vast te houden. Kortom, chaos heeft je dus in de greep. HuishoudCoach Els Jacobs geeft de zeven sleutels in handen waarmee je uit deze ‘chaos’ komt. Zodat je elke dag kunt genieten van een opgeruimd huis en hoofd! (€18,95)

Het Grote Was- en Schoonmaakboek

Hoe kan ik dat linnen overhemd het beste wassen? Hoe krijg ik die koffievlek helemaal uit mijn broek? Hoe houd ik mijn leren schoenen kraaknet? Deze onmisbare en handige gids geeft een duidelijk antwoord op al jouw wasvragen en je vindt er alles in wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je was perfect schoon wordt: van het op de juiste wijze sorteren van wasgoed en de specifieke behandeling van de verschillende soorten textiel tot een aantal gouden droog- en strijktips. Plus, veel nuttige schoonmaaktips voor het hele huis. Handig! (€15,99)

Oma Weet Raad!

Is het niet fascinerend en verbijsterend om te zien, te horen en mee te maken welke eenvoudige en doeltreffende middelen onze grootouders in staat bleken te zijn hun leven te vergemakkelijken? Zij maakten veel meer gebruik van wat de natuur te bieden had voor oplossingen van de alledaagse huis-, tuin-, keuken- en gezondheids-problemen dan wij in onze tijd doen. Alle beetjes helpen, en dit boek met allerhande eenvoudige tips, wijsheden en huismiddeltjes uit Oma’s tijd is niet alleen leuk en leerzaam, maar tevens verrassend voor hen die oog hebben voor het sparen van ons milieu. (€6,99)

Slim Opruimen

Dit fotoboekje brengt in beeld hoe je opbergproblemen te lijf kunt gaan in de verschillende vertrekken van je woning. Eerst komen de woonkamers aan bod, gevolgd door werkplekken, keukens, badkamers, kledingkasten en bijkeukens. Ze hebben betrekking op eigentijdse westerse wooninterieurs. Alle getoonde voorbeelden zijn in kleur gefotografeerd en afgedrukt en hebben korte bijschriften. Bij de opbergvoorbeelden gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. (€29,90)