Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze toevoeging aan ‘Temptation Island VIPS’ maakt het nieuwe seizoen nóg heftiger

Deze toevoeging aan ‘Temptation Island VIPS’ maakt het nieuwe seizoen nóg heftiger

Deze toevoeging aan ‘Temptation Island VIPS’ maakt het nieuwe seizoen nóg heftiger

Nog één nachtje en dan wordt het lange wachten eindelijk beloond. Want donderdag gaat het gloednieuwe seizoen van ‘Temptation Island VIPS’ van start. Niet alleen zijn er meer verleiders dan ooit, óók is er een nieuw element toegevoegd aan de ultieme relatietest die zonder twijfel voor flinke opschudding gaat zorgen.

Vorig jaar waren er vuurpijlen die verraadden dat regels waren overtreden op het andere eiland. Die toevoeging zorgde al voor flink wat spanning bij de koppels. Maar dít seizoen belooft drama, drama en nog meer drama.

Meer beelden

Want waar normaal gezien de stellen hun partner alleen zagen bij het kampvuur – of vuurkamp, we’re looking at you, Lisa – is er nu de mogelijkheid om extra beelden te zien. Oh, oh, als dat maar goed gaat. Want ook hier zien we wat invloeden uit Ex on the Beach en de Amerikaanse variant van Tempa: er is een tablet (of terror, oh nee).

Lees ook
Heeft ‘Temptation’ z’n groove back? Drama 2.0 in heftige eerste ‘VIPS’-trailer

Fotolijstje

Waar den Tim nog heel onschuldig een fotolijstje van zijn Deborah op zijn nachtkastje had, verandert deze afbeelding dit seizoen in een ware hel. Het is namelijk een tablet waarop de koppels beelden van hun geliefde kunnen zien. Een geluid hieruit betekent dat jouw wederhelft op het andere eiland iets schokkends heeft gedaan. Aan jou de keuze of je de beelden ook wil zien of niet. Ook kan deze video maar twee keer afgespeeld worden. Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS staat vanaf 27 juni op Videoland, dus houd maar alvast een gaatje vrij in je agenda.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: RTL