Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo schijnt je witte broek niet door

Zo schijnt je witte broek niet door

Zo schijnt je witte broek niet door

Wat mag er deze zomer niet ontbreken in je garderobe? De witte broek! Zo’n broek is ideaal: stijlvol, zomers en makkelijk te combineren. Klein minpuntje aan de witte broek: hij schijnt vaak door. Daarom hebben we voor jou wat handige tips om te voorkomen dat de hele wereld kan meegenieten van jouw lingerie als je een witte broek draagt.

Kleur

De meest gemaakte fout bij het dragen van een witte broek is kiezen voor het verkeerde ondergoed. De kleur die je absoluut niet onder zo’n broek moet dragen, is wit. Wat juist wel goed werkt – misschien tot je verbazing – is rood. Huidkleurig ondergoed is ook altijd een goede optie. Maar zeg nou zelf, dan is rood toch stukken sexyer?

Model

Als je de kleur hebt gecoverd, kijk je naar het model. Wat je het best kunt dragen onder een witte broek is een hipster, boxer of string. Heb je wat vollere billen, ga dan voor de hipster of boxer. Heb je minder volle billen, dan is een string voor jou waarschijnlijk de beste optie. Een standaard model onderbroek dragen onder je witte broek is geen goed idee. De randjes daarvan tekenen zich namelijk vaak af op je billen, waardoor je ondergoed te zien is. En dan niet op een manier die je wilt!

Maat

Om je ondergoed niet te laten opvallen, is het ook belangrijk om naar de maat van je witte broek te kijken. Lichte kleding tekent vaak sneller. Daarom is het, afhankelijk van je figuur, net wat veiliger om voor een iets wijdere broek te kiezen en dat strakke model te laten hangen. Natuurlijk is niet alleen de maat van je broek bepalend, maar ook die van je ondergoed. Te klein ondergoed tekent ook snel, zorg dus dat je de maat draagt die bij je past.

Ook interessant:
Op vakantie? Dit moet je weten over kleding!
Dus daarom moet je nieuwe kleding altijd wassen
De perfecte kledingkeuze voor elk figuur