Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tip: 5 dingen die je héél goed kunt schoonmaken met een tandenborstel!

Tip: 5 dingen die je héél goed kunt schoonmaken met een tandenborstel!

Tip: 5 dingen die je héél goed kunt schoonmaken met een tandenborstel!

Gooi een oude tandenborstel voortaan niet gelijk meer weg! Want je kunt er zoveel meer mee doen dan alleen zorgen voor een schoon gebit. Deze 5 dingen kun je namelijk blinkend schoon krijgen, door een tandenborstel als schoonmaak attribuut in te zetten!

Föhn
Na verloop van tijd komt het vaak voor dat je haardroger niet meer zo goed werkt. Dit komt omdat er allerlei pluis en stof in terecht komt. En dat kun je heel goed verwijderen met je oude tandenborstel, want het kopje daarvan is precies groot genoeg!

Klittenband
Hartstikke handig en gemakkelijk om je tas mee te sluiten, maar wanneer er kruimels en andere vuiltjes tussen de haakjes raken, krijg je die er vaak met geen mogelijkheid meer uit. Ook daar is het gebruik van een tandenborstel dé oplossing!

Pitten van een gasfornuis
Je fornuis maak je iedere avond na het koken wel even schoon. Toch blijven er kleine hoekjes aan de gaspitten zitten waar je eigenlijk alleen met een kleine borstel goed bij kunt. Tadaa, pak je tandenborstel erbij.

Koelkastbakjes
Dit is altijd een lastig klusje om te doen, omdat urenlang weken vaak nog niet het gewenste effect heeft. De kleine hoekjes en gaatjes blijven vaak alsnog viezig, en ook die kun je het beste te lijf gaan met een tandenborstel.

Kussens van autostoelen
Als je kinderen hebt, is dit waarschijnlijk een grote ergernis: kruimeltjes en etensresten tussen de naden van de autostoelen. Probeer die er maar eens schoon te krijgen! Je raadt het al; met een tandenborstel heb je in een handomdraai weer een frisse auto!

Bron: Libelle

Lees ook: