Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze tiener vond niet één, maar zes dubbelgangers!

Deze tiener vond niet één, maar zes dubbelgangers!

Deze tiener vond niet één, maar zes dubbelgangers!

De 17-jarige Santana Gutierrez wist niet wat haar overkwam toen ze in een winkelcentrum in Amerika opeens oog in oog met haar Doppelgänger kwam te staan. Het verhaal werd echter nog gekker toen in de weken daarna er nog eens vijf andere meisjes opdoken die als twee druppels water op Santana leken. WTF!

Santana ontmoette haar eerste dubbelgangster, Isobel, toen die haar aansprak in het winkelcentrum. Haar dubbelgangster werkte namelijk als vrijwilligster voor het Save the Children fund. Terwijl Santana naar haar luisterde kon ze eigenlijk maar aan één ding denken: ‘dit meisje lijkt heel erg op mij.’ Beide meisjes zagen de gelijkenis en maakten een foto die Santana deelde op Twitter. Het bericht werd zoals te verwachten viel veel geliked en gedeeld, maar nam vorige week een wel zeer onverwachte wending.

Iemand die de tweet van Santana had gezien kende namelijk een ander meisje dat ook heel erg op Santana en Isobel leek, haar naam is Ally en de gelijkenis is verbluffend:

Drie meiden die zo op elkaar lijken en toch geen familie zijn? Kan het nog gekker? Ja hoor, want er dook nog een vierde Doppelgänger op! Ook zij werd gevonden via Twitter en weer is de gelijkenis treffend. Haar naam is Lexi:

En hier houdt het nog niet op! Het internet vond nog een meisje dat een opvallende gelijkenis vertoond met de andere meisjes. Het is misschien iets minder duidelijk, maar toch, ze zouden zusjes kunnen zijn!

Goed, nu hebben we dus vijf meiden die als vijf druppels water op elkaar lijken. Volgens hun ouders zijn ze echter absoluut geen familie. Wat is hier aan de hand? Is iemand stiekem aan het klonen geslagen? En hebben ze soms het dna van één van de twee onderstaande actrices gebruikt? Want ook zij lijken ontzetten op de meisjes!

Kijk maar naar deze foto van Samantha Boscarino:

Of deze foto van Auli’i Cravalho:

Ben je het overzicht eventjes kwijt met al deze dubbelgangers? Hier zijn ze nog een keertje allemaal op een rijtje (vlnr): Samantha, Auli’i, Isobel, Santana, Ally, Lexi en de laatste dubbelganger waar we geen naam van hebben.

Dus wat nu? Santana en Isobel hebben in elk geval nog steeds contact en zouden graag hun andere dubbelangsters eens willen ontmoeten. Zou het niet geweldig zijn als ze een foto zouden maken in dezelfde outfit?!

Lees ook:

Nostalgie: 13 dingen die je sowieso herkent als je jong was in de 90

De 11 beste tweets over katten van 2016

LOL: moeder van Chrissy Teigen deelt hilarische foto van haar dochter

Bron: elitedaily.com / buzzfeed.com