Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze tiener gaf al ruim €23.000 uit om meer op David Beckham te lijken

Deze tiener gaf al ruim €23.000 uit om meer op David Beckham te lijken

Deze tiener gaf al ruim €23.000 uit om meer op David Beckham te lijken

In het Britse programma This Morning was een tijdje geleden Jack Johnson te gast, een 19-jarige jongen die bekende al een aantal operaties ondergaan te hebben zodat hij meer op zijn idool David Beckham zou lijken. Hij liet onder andere botox en lipfillers inspuiten en gaf tot nu toe ruim €23.000 uit om zijn doel te bereiken.

Screenshot uit ‘This Morning’.

De 19-jarige jongen gaf aan dat hij vroeger veel gepest werd. Zoals hij zelf zei was hij vroeger tevreden met wie hij was, maar toen hij gepest werd verdween zijn zelfvertrouwen. De operaties zijn een manier voor hem om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen en gelukkig te worden. De presentatrice dacht wat jij nu ook denkt: misschien is het verstandiger om aan je innerlijk te werken, dan aan je uiterlijk. Maar hij is er van overtuigd dat hij gelukkig zal zijn als hij zijn doel bereikt heeft.

De jongen zegt ook eerlijk: ‘natuurlijk weet ik wel dat ik nog helemaal niet op hem lijk, ik ben niet dom, maar ik heb nog een lange weg af te leggen om dichter bij mijn doel te komen om op hem te lijken.’

Tot nu toe liet de jongen zijn tanden doen, zijn wenkbrauwen liften, verschillende fillers plaatsten en zelfs zijn huidskleur aanpassen. Ook wil hij nog een maagband om af te vallen omdat dat naar eigen zeggen niet lukt met sport of diëten. Waar hij het geld voor de operaties vandaan haalt? De jongen is werkloos en krijgt een uitkering. Voor de behandelingen heeft hij leningen moeten afsluiten en hij heeft nu dan ook een schuld van zo’n €22.000.

Maar hoewel hij nu nog niet op David Beckham lijkt is hij toch al heel gelukkig. Hij is zelfs nog nooit zo gelukkig geweest. Hij zegt: ‘Ik hou van mezelf, maar ik wil gewoon op David Beckham lijken.’

Bekijk hieronder een stuk uit het interview van This Morning.

Lees ook:

Zien: David Beckham post super schattige foto met dochtertje

Oei: Victoria Beckham heeft spijt van borstvergroting!

Wauw! Deze vrouw viel 52 kilo af met behulp van dit simpele trucje!

Bron: look.co.uk