Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wil je eten bestellen, maar heb je 0 inspiratie? Dan helpt déze website je uit de brand

Wil je eten bestellen, maar heb je 0 inspiratie? Dan helpt déze website je uit de brand

Wil je eten bestellen, maar heb je 0 inspiratie? Dan helpt déze website je uit de brand

Een etentje buiten de deur zit er helaas al maanden niet in. Daar komt over een paar weken hopelijk verandering in, maar tot die tijd blijven we de horeca maar al te graag steunen door eten te bestellen (al is het alleen maar omdat we dan zelf de keuken niet in hoeven te duiken). Toch is de kans groot dat je iedere keer weer bij dezelfde restaurants uitkomt en zelfs dezelfde gerechten bestelt. Veilige keuze natuurlijk, maar heel spannend is het niet. Wil je iets nieuws uitproberen, maar heb je geen zin om alle menukaarten door te spitten? Dan is Thuisbezorgd Roulette dé website die je nodig hebt.

Thuisbezorgd Roulette

Eten bestellen heb je met een paar klikken gedaan. Maar beslissen wát je laat bezorgen, kan soms een lastigere opgave zijn. Want waar heb je eigenlijk zin in? En moet je niet eens een keer een ander restaurant uitproberen in plaats van dat tentje waar je altijd je pizza of sushi bestelt? Sinds kort bestaat er een handige tool die je hierbij kan helpen, genaamd Thuisbezorgd Roulette.

Zó werkt het

Hoe het werkt? Hartstikke simpel. Het enige wat je hoeft in te vullen op de website, zijn de cijfers van je postcode. Vervolgens kun je ervoor kiezen of de tool alleen uitgaat van populaire restaurants en gerechten, of dat je ‘m willekeurig zijn gang laat gaan. Klik tot slot nog even aan hoeveel gerechten je wil bestellen et voilà, een kind kan de was doen. Uiteindelijk krijg je niet alleen een restaurant voorgesteld, maar ook de gerechten die kunt bestellen. Het grappige daarbij is dat je zomaar een culinair hoogstandje met een fles wijn in jouw lijstje ziet staan, maar het ook een vette hap kan zijn. Extra handig: daarbij staan ook al de prijzen vermeld.

Lees ook
Vanaf nu nooit meer vergeten: dít is het geheime ingrediënt van Jamie Oliver voor de perfecte lasagne

Lot laten bepalen

Pieter Boerboom kwam op het idee om deze website te maken, nadat hij zelf in coronatijden Thuisbezorgd.nl wel had uitgespeeld. “Het leek mij leuk om nieuwe restaurants en gerechten te ontdekken uit mijn eigen buurt”, aldus de ontwikkelaar, die zelf in Amsterdam woont, tegenover Flair. “Je bestelt normaal gesproken toch vaak bij dezelfde restaurants. Het is ook weleens leuk om het lot te laten bepalen wat je eet, in plaats van aanbevelingen van een algoritme.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Editie NL (@editienl)

Beeld: Getty Images, Instagram