Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Leuk! Romcom-heldin Barbara Sloesen speelt hoofdrol in nieuwe serie ‘The Love Coach’

Leuk! Romcom-heldin Barbara Sloesen speelt hoofdrol in nieuwe serie ‘The Love Coach’

Leuk! Romcom-heldin Barbara Sloesen speelt hoofdrol in nieuwe serie ‘The Love Coach’

Romantische komedies, zo’n genre waar we geen genoeg van krijgen. Ze zijn als een zak M&M’s of een goedgevulde kaasplank: zelfs als je genoeg hebt, blijf je eten. Dat er een nieuwe, Nederlandse zwijmelserie in aantocht is, klinkt dan ook als muziek in onze oren. En met actrice Barbara Sloesen (32) in de hoofdrol? Wij zijn nú al fan.

‘The Love Coach’

Netflix maakt Netflix Originals, Videoland heeft eigen producties en ook WithLove, de grootste romantische streamingdienst van Nederland, komt nu met een in eigen huis ontwikkeld bingemateriaal. Op 22 juli verschijnt de allereerste aflevering van The Love Coach.

Relatieproblemen op tafel

In deze fijne zwijmelserie leren we love coach Kato kennen, gespeeld door Barbara Sloesen, bekend van onder meer GTST, Soof, Onze Jongens en Zwaar Verliefd!. Door haar populaire blog over relatieproblemen – zoals die van Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko – heeft Kato zichzelf tot love coach benoemd. Ze wil dolgraag iedereen helpen, maar klein detail: Kato is nou niet bepaald een ervaringsdeskundige. Ze heeft zelf nog nooit een lange relatie gehad. En precies “dat maakt deze serie ook zo leuk”, aldus Barbara, die binnenkort ook te zien is in deze gloednieuwe, verrukkelijke bioscoopfilm.

Geheim

Wat de serie uniek maakt, is dat elke aflevering is opgenomen op maar twee locaties. Altijd het huis van Kato én de woning van degene die Kato op dat moment coacht. De kijker kijkt mee met alle één-op-één coachingsgesprekken via Skype over seks, liefde en relaties terwijl ze Kato steeds beter leren kennen. Langzaam wordt duidelijk dat de sympathieke liefdescoach een geheim met zich meedraagt en dat er een reden schuilt achter het feit dat ze haar cliënten het liefst op afstand coacht.

Pilot

Kato’s eerste patiënt is haar zus Charly, gespeeld door Randy Fokke. Fokke is bij het grote publiek bekend geworden als Ilse, dé nieuwe Albert Heijn-manager. In de volgende afleveringen staat telkens een andere topacteur of – actrice centraal. En die volgende afleveringen, daar moeten we het nog even over hebben. Want daar moet je nog even geduld voor hebben. De eerste episode is een pilot aflevering. Het vervolg van de serie valt of staat dus bij hoe die in de smaak valt bij het publiek.

Lees ook
Barbara Sloesen speelt eerste moederrol in nieuwe romcom: hoe zit het met haar rammelende eierstokken?

Hongerig naar meer?

“Als jullie meer willen zien van Kato, dan komt ze in oktober terug met nog meer afleveringen”, aldus de in december 2018 gelanceerde streamingsdienst. Enthousiast? Ga dan vooral kijken om dat vervolg bij WithLove los te peuteren. Een abonnement op streamingsdienst WithLove.tv kost € 5.95 per maand en geeft onbeperkt toegang tot eindeloos veel zwijmelfilms en romatische series. Speciaal voor de lovers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: WithLove | Beeld: BrunoPress