Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Temptation Island’ niets aan? Bij de Russen loopt het he-le-maal uit de hand

‘Temptation Island’ niets aan? Bij de Russen loopt het he-le-maal uit de hand

‘Temptation Island’ niets aan? Bij de Russen loopt het he-le-maal uit de hand

Waar het huidige seizoen van onze versie van ‘Temptation Island’ maar een beetje tam is, gaat het er bij de Russen heel anders aan toe. Daar lopen de gemoederen zó hoog op, dat er klappen vallen en er zelfs een vechtpartij ontstaat. 

Voor iedereen die allang is afgehaakt bij het kijken van Temptation Island: zet de Russische versie op je lijstje. Ook al kun je er waarschijnlijk geen bal van verstaan, het is hoe dan ook een stuk spannender dan het seizoen dat nu bij ons op de buis is.

Kampvuur

Wat er gebeurde? Svetlana deed met haar vriend mee aan het programma, maar je raadt het al: dat ging niet helemaal goed. Hij werd helemaal ingepakt door verleidster Irina en daar is de Russische natuurlijk allesbehalve blij mee. Het wordt er niet beter op doordat de extra toevoeging aan deze variant is dat íedereen samen het laatste kampvuur mag bekijken. Dus niet alleen de koppels, maar ook de verleiders en verleidsters. Confrontatie to the max, kun je dus wel zeggen.

Lees ook:
Dit seizoen van Temptation Island saai? Deze series stillen je honger naar sensatie

Vechtpartij

Want ja, probeer dan maar eens rustig te blijven als jouw vent het te gezellig heeft met een andere vrouw én deze minnares zicht ook nog eens in dezelfde ruimte bevindt. Svetlana deelt na de beelden eerst een klap uit aan haar vriend, maar stort zich daarna al snel op Irina. De overige kandidaten weten niet waar ze het zoeken moeten en proberen de vechtpartij te sussen. Heftig…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: RTL