Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hóe echt is ‘Temptation Island’ nu eigenlijk? Presentatrice Annelien doet boekje open

Hóe echt is ‘Temptation Island’ nu eigenlijk? Presentatrice Annelien doet boekje open

Hóe echt is ‘Temptation Island’ nu eigenlijk? Presentatrice Annelien doet boekje open

Iedere woensdag zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’. Maar hoe verslaafd we stiekem ook zijn aan het programma… hoe echt is die relatietest nou eigenlijk? Al langer gaat het gerucht dat alles nep is en in scène zou zijn gezet. Presentatrice Annelien Coorevits (33) zorgt voor opheldering.

‘Temptation Island’ nep

Het einde van het huidige Temptation Island-seizoen nadert. Het was een roerige reeks, waarin Arda meerdere keren de mist in ging, Gianni en Melissa (die nu een kindje verwachten) vroegtijdig het veld moesten ruimen, en vervangers Zach en Simone veel stof deden opwaaien. Maar of alles wel zo echt is aan het programma, valt al een langere tijd te betwisten. Zo is over het laatst toegevoegde stel zelfs weleens gezegd dat het acteurs zouden zijn.

Kampvuur

Na hun noodgedwongen vertrek klapte Gianni al uit de school over Temptation Island. In De Limburger vertelde hij hoe het er echt aan toeging achter de schermen en zei hij dat “bijna alles verdraaid” bleek te zijn. Ook volgens Melissa werd er flink gesjoemeld door de makers, vooral bij de kampvuren. Waar wij op televisie te zien krijgen dat de koppels één à twee beelden onder ogen krijgen, was dat volgens het weggestuurde stel in de realiteit heel anders. Zo zouden er meerdere fragmenten getoond worden, maar achteraf de beelden geselecteerd worden waarop de kandidaten het heftigst reageren.

Gekste verhalen

Annelien nuanceert de boel een beetje. “Dat klopt helemaal niet. What you see is what you get“, aldus de presentatrice. “We hebben al de gekste verhalen moeten horen. Wij horen ook dat men zegt dat het allemaal prostituees zijn en geen echte koppels zijn. Dat is allemaal niet waar. Ik zou daar niet over liegen.”

Lees ook
‘Temptation Island’ volledig onderuit gehaald: ‘GTST is nog echter’

Gedwongen

Het is niet de eerste keer dat deelnemers zich negatief uitlaten over het programma. Zo beweerden Rodanya en Demi dat er maar weinig vrije keuze was op het eiland. Want wanneer de dames een bepaalde verleider op date wilden vragen, moest voor de continuïteit van het ‘verhaal’ een andere casanova mee van de productie. Tja, wat te geloven…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: RTL