Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Laai het kampvuur maar op! Dít zijn de eerste (verontrustende) beelden van ‘Temptation Island’ 2021

Laai het kampvuur maar op! Dít zijn de eerste (verontrustende) beelden van ‘Temptation Island’ 2021

Laai het kampvuur maar op! Dít zijn de eerste (verontrustende) beelden van ‘Temptation Island’ 2021

Na een aantal niet al te spannende seizoenen Temptation Island ging het roer in 2020 flink om. Er werd uitvoerig gekeken naar de ‘serieuzere’ Amerikaanse variant en ‘Temptation Island: Love Or Leave’ werd aangekondigd: een reeks met minder lust en meer liefde. En inderdaad, het afgelopen seizoen was het spraakmakendste in tijden, door onder meer opvallende deelnemers als zijwieltjes-Sonny. Inmiddels staat het tweede seizoen voor de deur: wat heeft Videoland ditmaal voor ons in petto?

De eerste scheurtjes?

Genoeg, lijken de eerste beelden van de nieuwe reeks ons duidelijk te maken. In de korte video zien we al meerdere pikante shots én horen we één van de koppelpartners zeggen haar vriend “echt niet” te missen. Ook zien we een in tranen wegrennende vrouw die roept: “Waarom doet hij mij dit fucking aan?”.

Temptation Thursday

Hoewel er nog geen exacte releasedatum is, is wel duidelijk dat het nieuwe seizoen in augustus van start gaat. Aangezien ook bekend is dat we ‘Temptation Thursday‘ weer in de agenda kunnen schrijven, betekent dat dat we op 12, 19 of 26 juli van de eerste  (en misschien wel eerste twee?) uitzending(en)  kunnen genieten. Zin in!

Échte liefde

In Temptation Island: Love or Leave draait ligt de focus niet langer enkel op bimbo’s en macho’s die als enige doel hebben relaties naar de verdoemenis te helpen. Verleiders heten tegenwoordig gewoon ‘vrijgezellen’ en zeggen oprecht op zoek te zijn naar de ware liefde. De stellen die meedoen, zijn vaak al wat langer bij elkaar en staan op een kantelpunt: zijn ze het écht voor elkaar, of zijn ze beter af zonder geliefde?

Welkom terug, zuiderbuurtjes!

Wederom doen dit komende seizoen vier verschillende koppels en verschijnen er twaalf vrijgezellen mannen en twaalf single vrouwen mee. Anders is dat er na een korte afwezigheid ook weer Vlaamse stellen en singles van de partij zijn. Om die reden heeft presentatrice dan ook niet langer Kaj Gorgels aan haar zij, maar de Belgische Viktor Verhulst, die eerder samen met Holly Mae Brood Love Island presenteerde.

Lees ook
Komt Roxanne van ‘B&B Vol Liefde’ je bekend voor? De kandidaat deed ook al mee aan dít populaire programma

Drama in 3, 2, 1…

Nu de eerder aangekondigde summer of love niet helemaal is verlopen zoals gehoopt, vragen we ons af of dat een voorbode is voor Temptation Island 2021… Let the drama begin!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Bron: Superguide Veronica | Beeld: RTL Beeldbank