Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Temptation’s Angela verklapt: ‘Er zijn inderdaad (meerdere) mensen vreemdgegaan’

Temptation’s Angela verklapt: ‘Er zijn inderdaad (meerdere) mensen vreemdgegaan’

Temptation’s Angela verklapt: ‘Er zijn inderdaad (meerdere) mensen vreemdgegaan’

In de promo van aflevering één werd het al duidelijk: er gaat hoe dan ook iemand flink over de schreef in het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Als in: hartstikke vreemd. Seks included. Volgens vele speurneuzen zou het om de Vlaamse Arda gaan, maar hij zou niet de enige zijn die tijdens het ultieme liefdesexperiment compleet de mist in gaat.

Ook Zach de mist in

Ook nieuweling Zach, die met zijn vriendin Simone vorige week zijn intrede deed in het programma na het plotselinge vertrek van valsspelers Gianni en Melissa, zou een scheve schaats hebben gereden. Hij zet zelfs de joker in tijdens een van de kampvuren. Temptation’s Angela, die de test ondergaat met haar vriend Christian, lijkt dat nieuws nu te bevestigen.

Heimwee naar Temptation

Dat verklapt de brunette met soepele heupen in een Q&A op YouTube. Of er in haar koppel iets is gebeurt, laat ze niet los. Ze kan wel uit de doeken doen dat ze geniet van de hele ervaring. “Ik ben al met een mindset naar Temptation gegaan van: wat er ook gebeurt, ik ga sowieso blij zijn. Als ik die beelden zo terugzie, met de meisjes dan krijg ik wel een beetje heimwee. Het was wel een leuke tijd.”

Ex On The Beach

Toch zul je haar niet gaan terugzien in een realityprogramma als Ex on the Beach. Angela: “Omdat ik daar niet echt een meerwaarde in zie. Temptation is al een beetje een risky programma, maar daar haal je nog wel iets uit. Zeg nooit nooit, maar op dit moment zou ik niet meedoen.”

Lees ook
#Hilarisch: kijkers aftrap ‘Temptation Island’ gaan stuk en kunnen het maar over één ding hebben

Vreemdgaan

En ja, ze kan bevestigen dat er op z’n minst één persoon het bed induikt met een ander in Temptation. “Normaal gesproken zou ik hier niet op mogen antwoorden. Maar aangezien het zo duidelijk te zien is in de trailers, ja er is iemand of er zijn meerdere mensen vreemdgegaan.”

Temptation Island zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL5 en kijk je via Videoland een week vooruit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oei oei, hete beelden in de trailers. Het is de kamer van Arda. ??

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Zach en Simone:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still