Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Puur platonisch of tóch meer? ‘Temptation’-Daniëlle geeft duidelijkheid over contact met ‘Bachelorette’-Joey

Puur platonisch of tóch meer? ‘Temptation’-Daniëlle geeft duidelijkheid over contact met ‘Bachelorette’-Joey

Puur platonisch of tóch meer? ‘Temptation’-Daniëlle geeft duidelijkheid over contact met ‘Bachelorette’-Joey

In Zuid-Afrika leek het één groot sprookje (op het drama tussen Jethro en Jordy na), maar tegen het einde en vooral na afloop van ‘De Bachelorette’ begon het moddergooien. De romance tussen Gaby Blaaser (34) en Joey Vanherle (25) bleek het niet overleefd te hebben, en het stel had bovendien geen goed woord meer voor elkaar over. De blondine zat twee uur in de auto voor de winnaar van het programma, waar hij vervolgens ‘alleen maar op zijn telefoon’ zou hebben gezeten. De Limburger had volgens de actrice veel contact met andere vrouwen, waaronder ‘Temptation Island’-verleidster Daniëlle. Hoe zit dat nou eigenlijk? De brunette reageert op de geruchten.

Contact ‘Bachelorette’-Joey en ‘Temptation’-Daniëlle

Dat Joey inderdaad contact heeft gehad met andere vrouwen, heeft de Limburger nooit ontkend. Maar volgens hem stelde dat niets voor. Hij zou Gaby verteld hebben dat hij met een goede vriendin was wezen skeeleren en met Daniëlle van Temptaton Island had gesproken. Zij zou hem aan wat samenwerkingen hebben geholpen. Gaby reageerde daar volgens Joey prima op en leek het geen probleem te vinden. Hij en de influencer spraken zelfs af na alle uitzendingen weer opnieuw te gaan daten, om te kijken waar het nog naartoe zou kunnen gaan.

Puur platonisch

En toen was daar ineens die alles veranderende reünie-aflevering. Waar Gaby eerder geen probleem van maakte, bleek ineens tijdens de uitzending ineens een enorme dealbreaker. “Ik werd ineens voor de bus gegooid. Daar kreeg ineens te horen dat ze het er niet mee eens was dat ik met andere meiden contact had, ook al was dat platonisch”, aldus Joey, die ineens toch te jong was voor Gaby en te ver weg woonde. “Ik dacht echt: ‘wat zeg jij nou’? Ik vond het respectloos dat ik dat op die manier te horen kreeg en dat zij mij zo neerzette, terwijl ze dat ook op een normale manier aan mij, als een volwassen vrouw van 34, privé had kunnen vertellen. Ze heeft genoeg mogelijkheden gehad om met mij dat gesprek aan te gaan als ze er echt zo mee zat.”

Reactie Daniëlle

Het was natuurlijk wachten tot Daniëlle haar kant van het verhaal zou vertellen. Of Joey de waarheid spreekt? Volgens de voormalig Temptation Island-verleidster in ieder geval wel. Ook zij laat aan RTL Boulevard weten dat er alleen vriendschappelijk contact is geweest tussen beiden.

Lees ook
‘Bachelorette’-winnaar Joey: ‘Gaby heeft me voor de bus gegooid, programma lijkt één grote grap’

Uitspraken over Daniëlle

Bovendien reageert de brunette op de uitspraken die Gaby over haar deed in Effe relativeren, de podcast van Kaj Gorgels. Blaaser zei namelijk dat het meisje waar Joey contact mee had, niét iemand was om trots op te zijn. “Gaby heeft inderdaad ook haar mening gegeven over mij in een podcast. Dat boeit mij verder vrij weinig en ze mag over mij denken wat ze wil”, aldus Daniëlle. “Dit is alles wat ik hierover kwijt wil.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb met deze topper nog een deel 2 podcast opgenomen!? Na alles wat er heeft gespeeld in en rondom de Bachelorette, deel ik graag met jullie wat er nou ECHT gebeurt is na de opnames. Ik vind dat jullie als kijker hier recht op hebben. Niet alleen wij, maar ook jullie zijn gewoon voor de gek gehouden!? Ik deel de waarheid niet omdat ik zielig wil doen, maar omdat ik heel slecht tegen dit soort praktijken kan, en ik sowieso niet over mij heen laat lopen! Door niemand niet! Ik wil wel voorop stellen dat ik de makers van dit programma en iedereen die heeft meegeholpen dit te realiseren geen blaam tref. Deze mensen hebben met de beelden die ze hadden een prachtig programma neergezet en daar kan ik alleen maar met lof over spreken! Kijk snel de video op het YouTube kanaal van @kikiduren (link in Bio). Hou mijn insta en media in de gaten. More juice coming✌ . Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude? . STAY TUNED

Een bericht gedeeld door Joey ?De Bachelorette S1 ??? (@joey.vanherle) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

DANKBAAR . Sta af en toe even stil bij alle dingen die je kan doen. Veel dingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zoals sporten, vakantie, lopen of zoiets kleins als een glas vasthouden. Er zijn zoveel mensen met beperkingen die deze dingen niet kunnen doen. Beperkingen kunnen lichamelijk, geestelijk of zelfs financieel zijn. Waar wij veel dingen voor lief nemen, dromen deze mensen om het te kunnen doen. Daarom ben ik dankbaar dat ik gezond ben op deze gebieden en de dingen doe die ik graag zou willen doen. Maar waar ik kan draag ik mijn steentje bij voor de mensen die het niet zo makkelijk hebben. Ik vraag jullie om eens om je heen te kijken , en kijk wat je kan doen voor je medemens!? . Positive vibes❤ . #dankbaar #blessed #positivevibes #positivemindset

Een bericht gedeeld door Joey ?De Bachelorette S1 ??? (@joey.vanherle) op

Bron: Grazia.nl | Beeld: RTL