Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Van wat én wie heb jij intens genoten? De Televizier-Ring stembussen zijn geopend!

Van wat én wie heb jij intens genoten? De Televizier-Ring stembussen zijn geopend!

Van wat én wie heb jij intens genoten? De Televizier-Ring stembussen zijn geopend!

In een jaar waarin we waarschijnlijk meer televisie keken dan ooit (ja, wat moesten we anders?), verschenen ondanks alle coronamoeilijkheden toch diverse tv-parels op de buis. Waarvan heb jij het afgelopen jaar het meest genoten en wie gun jij de grootste televisieprijs van Nederland, de one and only Gouden Televizier-Ring? Vanaf vandaag kun je weer stemmen op jouw absolute favoriet.

Stemmen maar!

Eerder kon je tijdens kwalificatierondes al stemmen werden door de organisatie wildcards uitgedeeld aan enkele lucky few. Op de top 25 die daaruit voortkwam, kun je nu dus jou stem uitbrengen, met de tellers weer op nul.

Sterrenregen

Tijdens deze grote nominatieronde stemmen kijkers op hun favoriete televisieprogramma, maar daarnaast ook op hun favoriete presentator, presentatrice, acteur/actrice, talent en online-videoserie. Daarnaast is er nog de speciale verkiezing voor het favoriete jeugdprogramma. Deze fantastische televisiepersoonlijkheden, het favoriete kinderprogramma en de leukste online-videoserie krijgen geen Televizier-Ring, maar de welbekende Televizier-Ster.

Lees ook
Wauw: eerbetoon aan overleden tv-helden op ‘Gouden Televizier-Gala’ met Danny Vera was ‘mooiste ooit’

Kanshebbers

Anders dan voorgaande jaren dingen er voor het eerst Nederlandse producties van streamingsdiensten mee dit jaar. Enkele programma’s die in de race zijn dit jaar, zijn: The Masked Singer, De Verraders, De Kinderen van Ruinerwold, Kopen Zonder Kijken, Drag Race Holland, Mocro Maffia en het Eurovisie Songfestival. In de categorie presentatrice maken onder anderen Hélène Hendriks, Eva Jinek, Nikkie de Jager en Olcay Gulsen kans op de prijs, bij de mannen bevinden Martijn Krabbé, Wilfred Genee, Fred van Leer, Carlo Boszhard en John Williams zich onder de kanshebbers. Wie volgen Ring-winnaar Over Mijn Lijk, beste presentator van 2020 Tim Hofman en beste actrice van 2020 Elise Schaap op?

Klik hier voor alle genomineerden en breng meteen je stem uit. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Bron: Televizier | Beeld: ANP