Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een telefoongesprek beëindigen maar wél beleefd blijven? Zo doe je dat

Een telefoongesprek beëindigen maar wél beleefd blijven? Zo doe je dat

Een telefoongesprek beëindigen maar wél beleefd blijven? Zo doe je dat

Ken je dat? Iemand belt je en je hebt echt geen zin om met diegene te praten… Je kan dan natuurlijk het beste gewoon niet opnemen. Maar wat als je tijdens het gesprek zelf pas de telefoon wil ophangen of als je per ongeluk opneemt? Probeer dan dit trucje.

Telefoon ophangen onbeleefd?

De telefoon zomaar ophangen zonder gedag te zeggen is natuurlijk een beetje onbeleefd. Als je diegene in het echt kent of nog wel eens zou kunnen tegenkomen kan het ook voor ongemakkelijke situaties zorgen. Daarom zou het perfect zijn als je telefoongesprek verbroken wordt door een technisch probleem. Alleen is dat vaak moeilijk te faken, je kan immers zonder wifi nog steeds bellen. Maar het is misschien toch simpeler dan je denkt.

Plotseling gebeld

Een model en rapper uit de VS, Victoria Rose Waldrip, was onlangs te gast in de podcast van YouTubers Zane and Heath. Ze werd tijdens het interview plotseling gebeld en liet toen een slimme truc zien wanneer ze het gesprek beëindigde.

Lees ook:
Even offline: dankzij deze tips leg je je telefoon makkelijker aan de kant

Vliegtuigstand

In de aflevering is te zien dat Victoria haar telefoon opneemt en begint met praten. Maar dan zet ze midden in haar zin de vliegtuigstand van haar telefoon aan. Het gesprek wordt hierdoor verbroken en in plaats van dat er in het scherm staat dat het gesprek is beëindigd, staat er ‘gesprek mislukt’. Als je dit trucje gebruikt, lijkt het dus alsof je er niks aan kan doen en de verbinding gewoon simpelweg verbroken is. Kun je toch stiekem die vervelende kletskop afkappen.

Kijk hieronder hoe Victoria dit doet:

@unfilteredHow To Hang Up On Somebody With Airplane Mode Hack♬ original sound – Zane and Heath

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty