Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sushi croissants bestaan en wij willen ze nú proeven!

Sushi croissants bestaan en wij willen ze nú proeven!

Sushi croissants bestaan en wij willen ze nú proeven!

We schreven eerder al over de verrassende snack waarbij KitKats moeiteloos gecombineerd worden met sushi. Dat leek ons al bijzonder lekker, maar sushi croissánts klinkt letterlijk als de hemel op aarde. Loopt het water jou ook al in de mond?

Croissantjes overload
Onze obsessie voor croissantjes is al flink uit de hand aan het lopen. Eerst werden we op slag verliefd op de cronut – de perfecte combinatie van een donut en een croissantje. Toen stal de red velvet croissant onze harten en konden we lange tijd aan niets anders meer denken. Maar bij het horen van de sushi croissant, heeft ons hart weer een sprongetje gemaakt. Al klinkt het wel ietwat – ehm- apart.

Hartige croissant
De California Sushi Croissant is precies wat de naam al doet vermoeden, en misschien iets minder glamorous dan de voorgaande bijzonder varianten op de normale roomboter croissant. Wat je kunt verwachten? Een simpel croissantje, maar dan met een sushi roll erin verstopt. De delicatesse wordt geserveerd met soyasaus, gember en zelfs wassabi, net als wanneer je een normale sushi party houdt.

Retourtje Amerika
Voor het proeven van deze croissant moet je wél even afreizen naar Amerika, want je scoort de sushi croissant alleen nog maar in Californië bij Mr. Holmes Bakehouse. Daar worden vaker aparte combinaties gemaakt en nieuwe menu’s uitgeprobeerd. Aan Bustle vertelt eigenaresse Bridget Campbell dat de croissant een ware best seller is. “We try really hard to think of things haven’t been thought of before and we like to combine unexpected elements!”

Nou, da’s met deze croissant zeker gelukt. Zou jij hem willen proeven?

 

Bron: Bustle

Lees ook: