Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op je wishlist ermee: deze supermarktketen verkoopt nu een betaalbare wijnkoelkast

Op je wishlist ermee: deze supermarktketen verkoopt nu een betaalbare wijnkoelkast

Op je wishlist ermee: deze supermarktketen verkoopt nu een betaalbare wijnkoelkast

Wie af en toe in de koopjeshoek van supermarktketen Lidl snuffelt, kan nog best eens interessante, nuttige dingen tegenkomen. Zo was er al de spotgoedkope bijzettafel mét koelfunctie voor in je tuin, handig voor als je je rosé liever koud dan lauw drinkt tijdens een zwoele zomernacht. En voor wijnliefhebbers is er nu opnieuw een fijne aanbieding: een wijnkoelkast!

Want hé, wie droomt er niet van: een koelkast speciaal voor je mooiste wijnflessen, met zo’n glazen deurtje zodat je er altijd naar kunt kijken? Het geeft je keuken en woning direct een upgrade. Bovendien weet je altijd welke wijn er koud ligt. In de Severin® Wijnkoelkast is plaats voor vijftien wijnflessen en dat voor maar 149 euro. En ook handig: de Lidl-wijnkoelkast is vrijwel geluidloos.

De tekst gaat verder onder de foto. 

lidl-wijnkoelkast

Lees ook
Cheers: met dít ingrediënt maak je een goedkope wijn een stuk lekkerder

Mini-vaatwasser

En er is meer. Want minstens zo handig als de wijnkoelkast, is de mini-vaatwasser. Dit is een ‘compacte tafelvaatwasser’ die ideaal is voor kleine huishoudens. Er past een kleine hoeveelheid vuile vaat in en je kunt de starttijd van de afwasmachine zelf instellen. Klaar terwijl u slaapt, dat idee! De tafelvaatwasser gaat over de toonbank voor 199 euro.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

tafelvaatwasser-lidl

Nóg meer handige gadgets

En ook dáár houdt het niet op. Lidl verkoopt ook een mini-koelkast (99 euro) en een mini-vriezer (109 euro). Vooral die vriezer oogt aantrekkelijk, want wie komt er tijdens de hete zomermaanden geen ruimte tekort voor haar ijs, ijsblokjes en koelelementen? Dus, voor welke ga jij?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva.nl | Beeld: iStock, Lidl