Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Steun vrouwen met borstkanker én win mooie prijzen in de Pink Ribbon Loterij

Steun vrouwen met borstkanker én win mooie prijzen in de Pink Ribbon Loterij

Steun vrouwen met borstkanker én win mooie prijzen in de Pink Ribbon Loterij

Leuke prijzen winnen én een goed doel steunen. Win-win, toch? Pink Ribbon organiseert een bijzondere loterij om aandacht te vragen voor borstkanker. Met héle leuke prijzen…

1 op de 7

Wist je dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? Dat is héél veel. En daarom vraagt Pink Ribbon nogmaals de aandacht hiervoor. De opbrengst van de Pink Ribbon Loterij gaat naar projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

Benieuwd naar de prijzen? Deze toffe dingen kun je onder meer winnen:

Bali parasol (t.w.v. €199)

pink ribbon loterij

Een bijzondere sfeermaker voor je terras! Deze Bali parasol heeft leuke hangers/klosjes aan de rand. De stok heeft mooi decoratief houtsnijwerk. Het doek van deze prachtige Bali parasol is gemaakt van Naghata drill, een sterke outdoor stof, welke bestand is tegen een regenbui.

Instax mini 11 (t.w.v. €95)

pink ribbon loterij

Met de instax mini 11 heb jij je mooiste herinneringen direct in handen. Dankzij de automatische belichting schiet jij het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop. Naast de camera win je ook een instax mini film dubbelpak (20 foto’s). Zo kun je direct van start!

Kitchen Aid roze blender 1,5 liter (t.w.v. €229)

pink ribbon

De blender voor de perfecte smaak. Met deze eyecatcher in jouw keuken wordt koken en bakken nog leuker! Zoek je nog een lekker recept? Ook die hebben we voor je!

Dus…

Wil je vrouwen met borstkanker steunen én tegelijkertijd kans maken op gesponsorde prijzen? Speel dan mee met de Pink Ribbon Loterij. Voor € 2,50 per lot doe je al mee. De trekking is op 8 mei (Moederdag). Koop hier je loten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images