Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een van déze drie sterrenbeelden? Dan staat jou een héél goede week te wachten

Een van déze drie sterrenbeelden? Dan staat jou een héél goede week te wachten

Een van déze drie sterrenbeelden? Dan staat jou een héél goede week te wachten

Na een zonnig weekend is er weer een gloednieuwe week aangebroken, die voor een aantal sterrenbeelden in het bijzonder extra goed belooft te worden. Ben jij een Stier, Maagd of Steenbok? Dan staat het geluk aan jouw zijde de komende dagen. Benieuwd op welk gebied? Lees dan vooral snel verder.

Seizoen van de Stier

Vanaf deze week gaat weer de periode van de Stier in. Goed nieuws voor iedereen met dit sterrenbeeld, maar… dat betekent dat er niet dat er geen spanning op de loer ligt de komende tijd. Op 22 april bundelt Venus namelijk de krachten met het onvoorspelbare Uranus. Dit kan voor onzekerheid zorgen in je relatie, maar ook op financieel gebied. Daarentegen kan het óók juist nieuwe inzichten zorgen. Zit je relatie bijvoorbeeld in een sleur? Dan kan het zomaar zijn dat je deze week een manier bedenkt om de boel weer even nieuw leven in te blazen.

Langetermijndenken

Niet alleen Venus maar ook Mercurius bundelt zijn krachten met Uranus, op 24 mei om precies te zijn. Dit kan tot nieuwe inzichten en innovatieve ideeën leiden. Houd daarbij wel rekening met de lange termijn; impulsieve beslissingen nemen is misschien niet heel verstandig, al lijkt dat in eerste instantie wel zo.

Sterrenbeelden goede week

Voor iedereen met het sterrenbeeld Stier belooft het een mooie week te worden, net als voor de andere aardetekenen: Maagd en Steenbok. Hieronder lees je er alles over:

Stier

Jaaa, eindelijk is hét moment van de Stier aangebroken. En dit seizoen wordt extra speciaal, aangezien de kans groot is dat je een nieuwe kant van jezelf leert kennen én omarmt. Overigens heb je die kant altijd al gehad, maar heb je ‘m gewoon nog nooit écht zo gezien. Daarbij hoeft het niet bij één ‘nieuwe’ eigenschap te blijven die je ontdekt. Hoe dan ook, het avontuur begint deze week.

Steenbok

Er kunnen onverwachte avonturen op de loer liggen, waardoor je ervoor kiest om linksaf te gaan waar anderen misschien juist naar rechts zouden gaan. Het kriebelt om je kennis uit te breiden over onderwerpen die je interessant vindt. Of je nu een leerzaam boek erbij pakt of heel iets anders doet: je mind staat er in ieder geval voor open.

Lees ook
Oeps, herkenbaar? Déze 3 sterrenbeelden hebben het minste geduld van allemaal

Maagd

Deze week komt jouw artistieke kant opborrelen, Maagd. Denk hierbij aan creatieve uitspattingen en onverwachte inspiratie, niets is te gek. Dankzij deze nieuwe energie krijg je helemaal zin om jouw hobby’s weer op te pakken en de artiest in jezelf naar boven te laten komen. Van schilderen tot dansen, schrijven en knutselen: dit wordt hélemaal jouw week.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily | Beeld: Getty Images