Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eens of oneens? ‘Oud en Nieuw zonder vuurwerk is als slagroomtaart zonder slagroom. Niks aan’

Eens of oneens? ‘Oud en Nieuw zonder vuurwerk is als slagroomtaart zonder slagroom. Niks aan’

Eens of oneens? ‘Oud en Nieuw zonder vuurwerk is als slagroomtaart zonder slagroom. Niks aan’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Oud en Nieuw zonder vuurwerk is als slagroomtaart zonder slagroom. Niks aan’.

Oud en Nieuw zonder vuurwerk

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Kirsten: Vuurwerk kán heel mooi en gaaf zijn, maar de manier waarop we ons de laatste dagen voor nieuwjaar buiten kunnen voortbewegen door rondvliegende knallers, heeft niets met vuurwerk te maken. Kap met dat belachelijke gedrag en laat op bepaalde plekken mooi vuurwerk afsteken door professionals!

Rozemarijn: Zonder vuurwerk is prima. Vorig jaar was mijn kat helemaal over haar toeren, van de stress had ze een blaasontsteking gekregen. Er zijn ook al konijntjes gestorven. Je kan het aan die beestjes niet uitleggen, hè.

Cobi: Ach mensen, het is even niet anders. Volgend jaar mag het waarschijnlijk wel weer. Het enige vervelende vind ik dat de winkeliers er mee blijven zitten. Wat een geld. En dat het dan in bunkers opgeslagen wordt.

Moniek: Nee hoor, zonder vuurwerk gewoon Oud en Nieuw. Geen enkel moeite mee.

Leonie: Vuurwerk hoeft voor mij niet. Mijn hondjes doe je er geen plezier mee. Waar ik woon, is het voornamelijk knalvuurwerk.

Moira: Ik ben voor een vuurwerkshow per gemeente dit jaar en geen particulier vuurwerk, in verband met veiligheid.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Je kerstboom opzetten nog voordat Sinterklaas in het land is, moet prima kunnen’

Gerard: Siervuurwerk is mooi, maar laten wij het gezamenlijk op één plek doen. Geen knallers.

Kim: Inderdaad, niks aan… Oud en Nieuw hoort vuurwerk bij om 00.00 uur.

Mandy: Ik kan wel echt genieten van vuurwerk, heerlijk knallend begin van het nieuwe jaar. Maar ik heb nu zeventien jaar paarden aan huis en laatste negen jaar ook een hondenpension. 31 december is een enorm stressvolle dag, er komen honden met angst voor vuurwerk. Om 00.00 uur sta ik al jaren tussen de dieren om ze rustig te houden en hopen dat niemand gewond raakt. Dit jaar kan ik dan eindelijk een rustige uiteinde houden en om 00.00 uur proosten. Alleen dan weer erg jammer dat dat maar met een paar mensen is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)