Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hang op je spullen!

Hang op je spullen!

Hang op je spullen!

Opruimen? Ophangen! Door spullen tegen het plafond te stallen of aan de muur te hangen, houd je oppervlaktes rotzooi-vrij en bovendien ziet het er nog leuk uit ook.

Spullen ophangen

Opgehangen staat netjes! De tips:

Keukengerei

Keukengerei is lang, breed en dan weer klein… het opbergen van lepels, pannen of potten kan soms best een uitdaging zijn. Hang op die spullen! Zo houd je overzicht in de keuken en heb je alles binnen handbereik.

Speelgoed

Hang drie strandtassen onder elkaar als decoratie aan de deur van de kinderkamer en gooi daar aan het einde van de dag al het speelgoed van de kids in. Handig! Opgeruimd staat netjes.

Winterjassen

Gebruik het plafond om seizoensgebonden spullen op te bergen. Bijvoorbeeld Halloween-kostuums, de kerstboom, winterjassen en koffers. Items die je niet regelmatig tevoorschijn hoeft te halen. Of stal deze rommel verpakt tegen het plafond van de garage. Ook slim!

Bakjes

Hang bakjes in de keuken waar je het bestek in bewaart, met hier een daar een lange spatel, een uitstekende zeef of een klein bosje bloemen (ter decoratie). Praktisch en bovendien oogt het erg leuk.

Make-up kwasten

Hang ook bakjes of potten op in de badkamer. Handig om bolletjes watten, make-up kwasten, tandenborstels en je lenzen in te bewaren.

Toiletrollen

Een plankje boven de deur is dé plek om dagelijkse spullen op te bergen zoals toiletrollen (boven de toilet- of badkamerdeur) of gastendoekjes en dergelijke. Uit het zicht maar wel binnen handbereik.

Mandjes

Een leuke variatie op de strandtassen aan de achterkant van de deur (tip 2.) zijn drie mandjes onder elkaar ophangen aan de muur. Gooi speelgoed of andere rondslingerende items in het mandje en de vloer is binnen no-time weer leeg.

 

Heb jij nog een handige tip? Deel ‘m!

Lees ook:
– Zo handig zijn citroenen
– Zo krijg je meer energie!
– Tips om je toilet gezellig te maken