Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zijn deze spruitjes bedekt met chocolade de ergste halloweengrap ooit?

Zijn deze spruitjes bedekt met chocolade de ergste halloweengrap ooit?

Zijn deze spruitjes bedekt met chocolade de ergste halloweengrap ooit?

In Amerika gaan ze op Halloween overal aanbellen om zo een gigantische zak snoep te verzamelen. Een traditie waar kinderen een jaar lang naar uitkijken. Je kan je dus wel voorstellen dat je je lichtjes bedrogen voelt als dat heerlijke chocoladesnoepje plots iets heel anders blijkt te zijn…

De meeste kinderen léven voor Halloween, maar sommige volwassenen slaan de traditie liever over. Je kan natuurlijk doen alsof je niet thuis bent, maar dan staan ze volgend jaar natuurlijk weer aan je deur. Deze Twitteraar heeft daar een geniale oplossing voor gevonden. Dip gewoon wat spruitjes in chocolade en deel deze vervolgens uit aan nietsvermoedende kinderen.

Het idee is niet nieuw, maar Twitteraar @MarkGSparrow heeft het idee nieuw leven ingeblazen. Zijn tweet ging meteen viraal en heel wat andere mensen waren meteen enthousiast om het te proberen.

Heel wat mensen waren niet te spreken over het idee en Mark kreeg bakken kritiek over zich heen. Hij had het natuurlijk maar als grapje bedoeld, en als je op Halloween bij hem gaat aanbellen, krijg je alle chocolade – zonder spruitjes welteverstaan – die je maar wil.

Lees ook: