Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Quote: Coffee Time Anytime

Quote: Coffee Time Anytime

Quote: Coffee Time Anytime

Coffee time anytime! Deze week is de spreuk geïllustreerd door Anna Bieniek. Flair sprak met Anna over haar inspiraties en haar passie voor het vak. Enjoy your weekend.

Wie is Anna?

Ik ben Anna Bieniek uit Gdańsk (Polen). Ik ben een kunstenaar met een grote liefde voor fotografie, ambacht, schrijfwaren, Japan en koffie. Momenteel werk ik full-time bij een verzekeringsmaatschappij en mijn vrije tijd besteed ik aan tekenen, fotograferen en aan het opzoek gaan naar nieuwe inspiratie.

Wat vind je het leukste aan illustreren?

Het leukste aan illustreren vind ik dat ik een vel papier kan vullen met beelden die uit mijn hoofd komen. Een lege pagina geeft je zoveel mogelijkheden. Ik vind het erg leuk om iets te maken met mijn handen en het daarna te delen met anderen. Illustreren maakt me vrolijk en geeft me voldoening, ik ben dan ook altijd erg enthousiast wanneer ik vooruitgang zie in mijn eigen werk.

Waar vind je inspiratie?

Inspiratie haal ik vooral uit dagelijkse dingen zoals keukenspulletjes, schattige cafeetjes, natuur en van Japanse manga kunstenaars. Ik vind het ook leuk om op Pinterest en Instagram rond te kijken voor nieuwe ideeën. Ze zijn beide een grote inspiratiebron.

Wie is je grote voorbeeld?

Mijn laatste ontdekking is een Japanse illustrator genaamd Aiko Fukawa. Ik hou van haar schattige en kleurvolle illustraties. Ook ben ik een grote fan van Geninne D. Zlatkis, een kunstenaar uit New Mexico. Ze is zó talentvol en inspirerend, ook haar kunst is geweldig! Maar ook de Japanse manga kunstenaars zijn super, de meeste tekentechnieken heb ik van hen geleerd.

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn grootste wens is om full-time kunstenaar te zijn en hierbij constant mezelf te bewijzen. Ik denk dat er niets beter is dan doen wat je het leukste vindt. Mijn andere droom is om op een dag Japan te bezoeken en heel veel foto’s daar te maken.