Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een mooie glanzende spiegel

Een mooie glanzende spiegel

Een mooie glanzende spiegel

We staan dagelijks voor de spiegel, om onze looks te bekijken, make-up aan te brengen en ons haar te modelleren. Hoe vervelend is het dan als die spiegel niet goed schoon is? Vergeet hem daarom niet af en toe goed te boenen, zodat je op elk moment kunt genieten van een glanzende spiegel. Een spiegel schoonmaken doe je zo!

Witte waas

Als je de spiegel niet op de juiste manier schoonmaakt kan er vieze vettige waas overheen komen. Dat wil je natuurlijk niet! Ook sommige schoonmaakmiddelen maken het alleen maar erger. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de spiegel mooi helder gaat glanzen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Spiegel schoonmaken

Je kunt spiegels eigenlijk het best hetzelfde behandelen als ramen. Een sopje met heet water met wat afwasmiddel werkt dan ook het best. Neem de spiegel vervolgens af met een microvezeldoekje. Toch strepen? Haal deze dan weg met een natte prop krantenpapier. Je spiegel is vervolgens weer blinkend schoon!

Voorkom een beslagen spiegel

Een beslagen spiegel kan ook flink wat ergernis veroorzaken. Als je spiegel in de badkamer hangt is hij vaak precies beslagen is als jij hem nodig hebt. Grote kans dat je hem droog veegt met je hand, waardoor hij gelijk weer vies is! Gelukkig is er een simpele oplossing om te voorkomen dat je spiegel beslaat.

Wij zijn benieuwd. Hoe maak jij de spiegels in huis schoon?