Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Slim opbergen zonder dozen of boxen

Slim opbergen zonder dozen of boxen

Slim opbergen zonder dozen of boxen

Heb je weinig ruimte in huis maar wel veel spullen, waardoor het al snel een rommeltje lijkt? Sommige dingen kun je ook heel leuk neerzetten zónder ze weg te stoppen!

Slim opbergen

Je wil je huis niet volbouwen met kasten om de rommel te verbergen. Gelukkig is het heel makkelijk om je mooie spulletjes zichtbaar geordend en stylish neer te zetten zonder alles in dozen of kasten te (ver)stoppen.

  • Is je klerenkast ingestort of puilt-ie uit van de kledingstukken? Kies ervoor om je mooiste kleren aan een kledingrek te hangen. Je ziet zo snel welke kleding je allemaal hebt en is het in de ochtend weer makkelijker om te kiezen wat je aantrekt. Win-win!
  • Houten kratjes aan de muur zijn handig én mooi! Je kunt er boeken en tijdschriften of zelfs je servies in opbergen. Open, maar wel opgeruimd.
  • Planken zijn heel handig voor verschillende dingen, maar je wilt het wel overzichtelijk houden. Zet de plank(en) niet vol met dozen, maar wissel het af met doosjes en losse spullen. Een plantje of beeldje zorgt al snel voor een mooi geheel.
  • Heel veel foto’s maar hangt je huis al vol met fotolijstjes? Of hou je ervan om je foto’s regelmatig te wisselen? Een fotorek kan heel leuk en handig zijn om de foto’s op te hangen die je anders ergens in een doos wegstopt. Zonde om ze niet te zien, toch?

Lees ook: