Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vanaf vandaag te bingen op Netflix: ‘Sky Rojo’ seizoen 2 (en dít kun je daarna gaan kijken)

Vanaf vandaag te bingen op Netflix: ‘Sky Rojo’ seizoen 2 (en dít kun je daarna gaan kijken)

Vanaf vandaag te bingen op Netflix: ‘Sky Rojo’ seizoen 2 (en dít kun je daarna gaan kijken)

Aangezien we een aantal regenachtige dagen voor de boeg hebben (jup, het is weer zover), is wat nieuw kijkvoer meer dan welkom. Gelukkig hebben ze bij de streamingsdiensten allesbehalve last van komkommertijd, want de ene na de andere nieuwe serie en zwijmelfilm verschijnt in het assortiment. Vanaf vandaag kun je ook gaan zitten voor een compleet nieuw seizoen van de Spaanse serie ‘Sky Rojo’, van de makers van ‘La Casa de Papel’.

‘Sensationele pulpserie’

Superguide Veronica omschreef seizoen 1 van Sky Rojo als “een sensationele pulpserie”. Veel spektakel, niet per se heel veel diepgang, maar zeker vermaak van de bovenste plank. Waar ging het ook alweer precies over?

Prostituees op de vlucht

De serie – met veel stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen in de hoofdrol – vertelt het verhaal van drie prostituees, Coral, Wendy en Gina. Zij moeten vluchten voor hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. Ze weten weg te komen, maar moeten wel maken dat ze wegkomen. Hun vlucht zit vol gevaar, wat zorgt voor de nodige actie. Iedere seconde telt. Terwijl hun leven aan een zijden draadje hangt, wordt de band tussen de drie vrouwen steeds sterker.

Seizoen 2

Over de tweede reeks liet Netflix eerder al het nodige doorschemeren. Waar Coral, Wendy en Gina in het eerste seizoen op de vlucht sloegen, lijken in seizoen twee de rollen omgedraaid. De vrouwen nemen de macht terug en gaan achter de mannen aan. Oftewel: de jagers worden de prooi. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Lees ook
Seizoen 5 moet nog van start maar: eerste beelden van slot ‘La Casa de Papel’ zijn al te aanschouwen

Meer kijkvoer nodig?

Denk je dat je die nieuwe aflevering er binnen mum van tijd doorheen jast? Dan is er gelukkig nog genoeg (in aantocht) om je binge-avontuur mee te vervolgen. Zo staat ook vanaf vandaag deze romantische – á la The Notebook – dramafilm op Netflix. En heb je het derde seizoen van Virgin River (Netflix), het tweede van Why Women Kill (Videoland) en het eerste van het razendspannende Panic (Prime Video) toevallig al gezien? Ook zit er nog allerlei vermakelijks in de pijplijn: vanaf 30 juli verschijnt het tweede seizoen van Outer Banks op Netflix en vanaf 25 augustus de loeispannende thrillerserie Clickbait. Ook NPO is druk bezig met de programmering en heeft twee bejubelde series aangekondigd: het romantische drama Normal People zie je vanaf 13 augustus, het indrukwekkende It’s A Sin is vanaf 2 augustus al te zien.

 Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Netflix