Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen: déze serie van de makers van ‘La Casa de Papel’ wil je zien

Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen: déze serie van de makers van ‘La Casa de Papel’ wil je zien

Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen: déze serie van de makers van ‘La Casa de Papel’ wil je zien

Vanaf 19 maart is de gloednieuwe serie ‘Sky Rojo’ op Netflix te zien en da’s er één die je echt móét kijken. Waarom? Hij is van de makers van ‘La Casa de Papel’, dat is eigenlijk al reden genoeg. Nog meer redenen nodig? Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen in de hoofdrol: een bingespektakel dat je echt niet wil missen.

‘Sky Rojo’ kijken

Ben jij ook fan van Spaanstalige series, omdat dat zwoele Spaans nou eenmaal zo heerlijk klinkt? Zet Sky Rojo dan maar gauw bovenaan je kijklijstje. Voor seizoen 5 van La Casa de Papel moeten we nog even geduld hebben, maar gelukkig hebben de makers niet stilgezeten. Alex Pina, de maker van de Spaanstalige wereldhit, sloeg de handen in één met Esther Martínez Lobato, de maker van die ándere Spaanse topserie Vis a Vis, en daar kwam het pareltje Sky Rojo uit, die je over een paar weken dus al kunt bingen!

Het verhaal

De serie gaat over drie prostituees, Coral, Wendy en Gina. Zij moeten vluchten voor hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. De badass vrouwen zijn hen ontglipt, maar moeten wel maken dat ze wegkomen. Hun vlucht zit vol gevaar, wat zorgt voor de nodige actie. Iedere seconde telt. Hoewel hun leven in gevaar is, wordt de band tussen de drie vrouwen steeds sterker.

De cast

De hoofdrollen zijn weggelegd voor de Argentijnse actrice Lali Espósito, Cubaanse actrice Yany Prado en de Spaanse Verónica Sánchez. Ook speelt de Spaanse acteur Miguel Angel Silvestre een rol. Die laatste kun je kennen van Sense8 en Narcos. De regie ligt in handen van Eduardo Chapero-Jackson.

Lees ook
‘Desperate Housewives’ meets ‘Gilmore Girls’: deze nieuwe Netflix-serie heeft álles wat je wil en meer

Nú al een vervolg in aantocht

Seizoen één is vanaf 19 maart te zien, maar daar blijft het niet bij. Netflix gelooft helemaal in Sky Rojo en heeft seizoen twee namelijk alvast besteld. Dat belooft wat! Voor nu kun je alvast de bloedstollende trailer checken:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still