Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sfeer in de kinderkamer

Sfeer in de kinderkamer

Sfeer in de kinderkamer

Een babykamer of kinderkamer inrichten met de allernieuwste producten uit een webshop is niet zo moeilijk. Sfeer creëren in de kinderkamer is lastiger. Graag help ik je daarbij! Op Kinderkamerstylist.nl tonen we het liefst babykamers en kinderkamers die iets extra’s hebben. Ze zijn perfect juist omdat ze niet helemaal perfect zijn. Deze voorbeeldkamertjes bevatten naast nieuwe producten ook zelfgemaakte producten of hergebruikte meubels. Deze bijzondere items zorgen juist voor de sfeer.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een babykamer of kinderkamer sfeervol ingericht wordt en dat je het gevoel krijgt dat de kinderkamer echt gemaakt is voor jouw kind. Focus je daarom niet alleen op nieuwe producten maar denk ook aan bijzonder speelgoed dat je kind van iemand heeft gekregen of dat van jezelf geweest. Juist dat maakt een babykamer of kinderkamer eigen en persoonlijk.

Wat het ook goed doet in de kinderkamer zijn zelfmakers. Maak zelf of samen met je kind grappige items die een kinderkamer warmte geven. Denk bijvoorbeeld aan slingers en maskers (om mee te spelen maar ook om neer te zetten). Tover een wandkastje om tot mini-poppenhuis of bevestig een skateboard aan de muur en gebruik hem als wandplank. Die liefde die jij (samen met de kids) in de zelfmakers stopt, zie je terug in de sfeer van de kinderkamer.

Op onze site Kinderkamerstylist.nl staan deze grappige ideeën bij ‘zelfmaken‘. Ook vind je daar kinderkamer downloads zoals posters die je uitprint en ophangt.
Nog een manier om de babykamer of kinderkamer persoonlijk te maken: hang een poster met de naam van je zoon of dochter op. Kijk hieronder bij shoppingtips voor wat leuke ideeën.