Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom de thrillerserie ‘Behind her eyes’ je nieuwe favoriet wordt

Waarom de thrillerserie ‘Behind her eyes’ je nieuwe favoriet wordt

Waarom de thrillerserie ‘Behind her eyes’ je nieuwe favoriet wordt

Verslind jij de ene serie na de andere? Dan ben je het vast met ons eens: goede serietips zijn altijd welkom. Wij hebben er eentje voor je: de Netflix Original Behind her eyes. Als je gek bent op thrillerseries, dan is dit je nieuwe favoriet. We zullen je, met zo min mogelijk spoilers, uitleggen waarom.

Behind her eyes

Wat allereerst goed is om te weten over Behind her eyes, is dat het gebaseerd is op een boek. Het gelijknamige boek werd geschreven door Sarah Pinoborough en in Nederland uitgegeven met de titel Wat jij niet ziet.

Louise ontmoet David

Dan het verhaal: de serie gaat om hoofdrolspeelster Louise. Zij ontmoet tijdens het uitgaan een knappe, mysterieuze man genaamd David, waarmee ze zoent. Wat ze op dat moment niet weet, is dat deze man getrouwd is. Daar komt ze de volgende dag op een pijnlijke manier achter als hij haar nieuwe baas blijkt te zijn en ze gelijk zijn vrouw ontmoet. Oeps!

Affaire

De situatie wordt nog ingewikkelder als David’s vrouw Adele vriendinnen met Louise wil worden. Omdat Louise al snel merkt dat Adele een eenzaam bestaan leidt en medelijden met haar krijgt, spreekt ze regelmatig met haar af. Ze vertelt David, met wie zij inmiddels een affaire heeft, niet over haar vriendschap met zijn vrouw en Adele vertelt ze niet over de affaire. Deze situatie op zich is al behoorlijk lastig, maar het wordt spannender wanneer er iets goed mis blijkt te zijn met het getrouwde stel.

Plottwist

Meer vertellen we je niet, je kunt de serie het beste zelf gaan kijken. Misschien denk je nu: goh, een verhaal over een vrouw die een affaire met haar baas krijgt, hoe origineel kan het zijn? Geloof ons: de serie is echt het kijken waard. Omdat je vanaf het begin al door hebt dat er iets niet pluis is bij het getrouwde stel -zelfs in de trailer zie je al dat de twee een tikkeltje psycho zijn- zit je direct op het puntje van je stoel. Wat is het verleden van dit stel? Daar wil je achter komen! Nog een tipje van de sluier: er zit een flinke plottwist in deze serie.

Lees ook
Op zoek naar een nieuwe serie? Dit zijn nu de 10 populairste op Netflix

De cast

Het verhaal wordt gespeeld door een ontzettend goede cast. Simona Brown speelt hoofdrolspeelster Louise, Tom Bateman speelt de knappe David. Eve Hewson, de dochter van U2-zanger Bono, speelt Adele en wordt de ster van de serie genoemd. Nieuwsgierig geworden? Check dan de bloedstollende trailer:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide  | Beeld: Netflix