Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deel twee moet nog beginnen, maar seizoen drie van ‘Lupin’ is al aangekondigd

Deel twee moet nog beginnen, maar seizoen drie van ‘Lupin’ is al aangekondigd

Deel twee moet nog beginnen, maar seizoen drie van ‘Lupin’ is al aangekondigd

Gisteren kondigden we de releasedatum van seizoen 2 van ‘Lupin’ aan. Vanaf 11 juni kunnen we alweer genieten van meesterdief Assane Diop en weten we eindelijk hoe het verhaal verder gaat. Het redelijk vlotte vervolg was al goed nieuws, maar nu blijkt dat we zelfs al een derde deel kunnen verwachten!

Seizoen drie Lupin in aantocht

De streamingdienst Netflix kondigde na de releasedatum ook gelijk aan dat Lupin na deel twee nóg een vervolg krijgt. Super goed nieuws natuurlijk! Al kan dit wel betekenen dat deel twee van de hitserie weer weinig afleveringen bevat. Maar we blijven even in het positieve nieuws hangen. Aangezien deel twee van Lupin al vijf maanden na het eerste deel op Netflix verschijnt, houden we goede hoop dat we ook deel drie weer snel kunnen verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl)

Genieten!

Maar eerst gaan we dus genieten van seizoen 2. Het vervolg komt op 11 juni op Netflix. Om alvast in een spannende sfeer te komen, deelt Netflix een gloednieuwe trailer. Want, waar waren we ook alweer gebleven?

Doorlezen op eigen risico: onderstaande tekst kán spoilers bevatten.

Waar gaat ‘Lupin’ over?

Assane heeft geen makkelijke tijd achter de rug.Op zijn 14e werd zijn vader vals beschuldigd van diefstal, belande in de cel en kwam toen ook nog eens te overlijden. Als er 25 jaar zijn verstreken en de zaak plots weer opgerakeld wordt, wil Assane – inmiddels zelf een heuse meesterdief – wraak. En daar komt de titel van deze show om de hoek. Diop besluit om het boek Arsène Lupin, gentleman-inbreker als inspiratie te gebruiken.

Wraak

Hij breekt in bij het Louvre om de halsketting die zijn vader het leven kostte, terug te stelen en zo de waarheid boven tafel te krijgen. De heer Pellegrini, eigenaar van het peperdure juweel, wil dat uiteraard koste wat het kost voorkomen. De achtervolging op Diop wordt ingezet, met de ontvoering van zoon Raoul tot gevolg. In de vijf nieuwe afleveringen moet Assane behalve zijn zoon zo snel mogelijk terugvinden, ook een nieuw wraakplan verzinnen tegen de meedogenloze Pellegrini.

Hitserie

Dat er een seizoen twee van de serie aankwam, was geen verrassing. Maker George Kay verklapte al eerder in gesprek met Radio Times dat de kans groot was. Dat seizoen drie nu al aangekondigd wordt, voordat deel twee ui is, is wel een verrassing. Toch viel het wel te voorspellen aangezien begin dit jaar bekend werd dat Lupin de grootste Franse Netflix-hit ooit is. De serie werd de eerste 28 dagen op Netflix door zeventig miljoen abonnees bekeken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Netflix| Beeld: still