Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Plof maar op de bank vanavond! Seizoen 2 van Lupin nú te zien

Plof maar op de bank vanavond! Seizoen 2 van Lupin nú te zien

Plof maar op de bank vanavond! Seizoen 2 van Lupin nú te zien

We hoefden er gelukkig niet extreem lang op te wachten, maar zeer welkom is seizoen 2 van Lupin wel! Vanaf vandaag zien we eindelijk hoe het verhaal rondom meesterdief Assane Diop verder gaat. 

Seizoen 2 Lupin kijken

Het vervolg van het eerste seizoen van Lupin gaat over Assane’s verlangen naar wraak op Hubert Pellegrini, de man die zijn familie heeft verscheurd. Hij moet daarvoor echter wel een nieuw plan bedenken, maar brengt zichzelf daarmee wel in gevaar. Daarnaast moet Assane ook zijn zoon zo snel mogelijk terugvinden Kort samengevat: de nieuwe afleveringen worden weer superspannend.

Grote hit

Deze serie – de grootste Franse Netflix-hit tot nu toe – is gebaseerd op de romans van Maurice Leblanc. De boeken gaan over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. Lupin werd in de eerste 28 dagen door een duizelingwekkende zeventig miljoen abonnees bekeken. Die abonnees baalden dat het na vijf afleveringen al afgelopen leek, maar het eerste seizoen bleek in tweeën gehakt en op het vervolg hoefden we gelukkig slechts enkele maanden te wachten.

Seizoen drie Lupin in aantocht

De streamingdienst Netflix kondigde na de releasedatum ook gelijk aan dat Lupin na deel twee nóg een vervolg krijgt. Super goed nieuws natuurlijk! Want ook seizoen 2 van de hitserie bestaat maar uit vijf afleveringen. Maar we blijven positief, want aangezien deel twee van Lupin al vijf maanden na het eerste deel op Netflix verschijnt, houden we goede hoop dat we ook deel drie weer snel kunnen verwachten.

Waar gaat ‘Lupin’ over?

Assane heeft geen makkelijke tijd achter de rug. Op zijn 14e werd zijn vader vals beschuldigd van diefstal, belande in de cel en kwam toen ook nog eens te overlijden. Als er 25 jaar zijn verstreken en de zaak plots weer opgerakeld wordt, wil Assane – inmiddels zelf een heuse meesterdief – wraak. En daar komt de titel van deze show om de hoek. Diop besluit om het boek Arsène Lupin, gentleman-inbreker als inspiratie te gebruiken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Beeld: still