Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Scoor de kledingstukken van je favoriete BN’ers op de Huishoudbeurs

Scoor de kledingstukken van je favoriete BN’ers op de Huishoudbeurs

Scoor de kledingstukken van je favoriete BN’ers op de Huishoudbeurs

Zaterdag is de jaarlijkse Huishoudbeurs weer van start gegaan en ook deze keer zijn er weer enorm veel leuke activiteiten te vinden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook enkele kledingstukken van je favoriete BN’ers scoren, die zij speciaal voor jullie hebben uitgezocht.

Actrice Carolien Karthaus-Spoor houdt vandaag en morgen nog uitverkoop op de Huishoudbeurs en organiseerde met enkele collega’s een heuse Fashion Vintage Sale. Zo kan je gedurende de komende dagen enkele leuke kledingstukken op de kop slaan die speciaal door je favoriete celebs zijn uitgekozen. Carolien bracht namelijk Esmee van Kampen mee, maar ook Jennifer Hoffmann, Halina Reijn, Marly van der Velden, Fockeline Ouwerkerk, Carice van Houten, Hadewych Minis en Gaite Jansen doken voor de gelegenheid in hun kleerkast.

“Zeventien kledingrekken vol, vier meter accessoires en een flinke dosis spanning”, schreef Carolien op Instagram. En de fans lijken de keuzes van de BN’ers wel te kunnen smaken, want de organisatie liet weten dat ‘de gekte begonnen was‘.

Lees ook: