Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Schoonmaken met brood

Schoonmaken met brood

Schoonmaken met brood

Ben je geen liefhebber van brood? Goed nieuws! Want wist je dat je met een bammetje ook hartstikke goed kunt schoonmaken? 

Schoonmaken met brood

Handig voor thuis of in een restaurant! Brood is je nieuwe redder in nood.

Gemorst

Zit je lekker te tafelen en morst er een beetje wijn of sladressing op tafel? Pak een stukje brood uit het broodmandje en leg deze er – hups! – bovenop. (Stok)brood neemt het vocht snel op, zodat het geen kans krijgt in het tafelkleed te dringen.

Koffieprut

Drink je iedere dag een lekkere bak koffie alleen zie je altijd op tegen het schoonmaken van het koffieprut-bakje? Doe er een beetje brood bij. Het brood neemt de koffie-oliën en het prut gemakkelijk op, met een schoon koffiezetapparaat als resultaat.

Glas gesneuveld

Is er een glas gesneuveld? Kom in actie met een bammetje! Veeg de grote scherven weg of pak deze er voorzichtig tussenuit. Met het sneetje brood kun je de minuscule glasrestjes weg krijgen door het brood er zachtjes op te drukken. De mini-glasstukjes zullen in het brood blijven plakken.

Schilderijen schoonmaken

Wil je liever niet met een schoonmaakdoekje of chemisch sopje je schilderijen of andere kunstwerken in huis afstoffen? Doe het met brood! Door zachtjes met een snee brood over het schilderij te gaan neemt het bammetje al het stof op. Klaar is Kees!

 

Bron