Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Schep orde in je handtas!

Schep orde in je handtas!

Schep orde in je handtas!

Is het in jouw handtas ook een rommeltje? Make-up, kruimels, bonnetjes, een verloren haarspeld… Een grote grabbelton of miniprullenbak waar je dagelijks je telefoon of agenda uit moet zien te vissen. Flair tipt: zo schep je weer orde in je handtas. 

Bonnetjes en papiertjes

Gooi je ook altijd de bonnetjes van een lunchafspraak of die net nieuwe gekochte broek zo – hatsikidee – in je tas? Niet meer doen. Probeer ze altijd meteen in je portemonnee of anders een klein etuitje te doen. Ook handig als je plots al je bonnetjes bij elkaar moet zoeken voor de administratie.

Make-uptasje

Neem geen losse make-upspulletjes mee in je tas, maar doe ze in een klein etuitje of tasje doen écht alleen de nodige make-up spulletjes in zitten. Zo draag je niet te veel met je mee en voorkom je dat poeders en smeersels je tas vies maken óf dat je tas (hallo kruimels) je poederkwasten vies maakt.

Lijstje

Nu je toch bezig bent, maak een lijstje van wat je écht nodig hebt in je tas. Let’s be real: die pluizenroller is leuk bedacht maar niet echt nodig, één pen is voldoende (heus) en ook één lippenstift is meer dan genoeg. En dus niet nog een lipbalm en een lipliner en ook nog een pot vaseline.

Organizer

Ontzettend handig om orde te scheppen in je handtas is een zogenoemde bag organizer. Een binnentas voor in je tas met allemaal vakjes. Zo kun je de spullen in je tas netjes ordenen, zodat ze niet los rondslingeren en het een vies rommeltje wordt.

 

Hoe is het met jouw handtas gesteld? Laat het Flair weten!