Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘RTL Boulevard’ spotten opvallende fout: ‘Is het eigenlijk wel live?’

Kijkers ‘RTL Boulevard’ spotten opvallende fout: ‘Is het eigenlijk wel live?’

Kijkers ‘RTL Boulevard’ spotten opvallende fout: ‘Is het eigenlijk wel live?’

De kijkers van RTL Boulevard laten massaal op Twitter weten dat ze denken een fout te hebben gespot. De afgelopen uitzendingen is hen namelijk iets bijzonders opgevallen aan het uitzicht vanuit de studioramen van het programma. Daar zien ze op het Amsterdamse Leidseplein een klok staan die een heel andere tijd aangeeft dan het tijdens de uitzending is. Kijkers vragen zich nu af of het programma wel live wordt uitgezonden.

Is RTL Boulevard wel live?

RTL Boulevard claimt elke dag een live uitzending te maken. De show begint rond 18:30 uur en eindigt ongeveer een uur later. Hoe kan het dan zijn dat de klok op het Leidseplein, die door de ramen in de studio is te zien, hele andere tijden aangeeft? Zo gaf de klok tijdens de uitzending van donderdagavond 17:15 uur aan. Ook hadden de kijkers al snel door dat de klok niet stil staat.

Reacties

Houdt RTL de kijkers voor de gek en nemen ze het programma stiekem al eerder op? Twitter denkt van wel! Kijkers laten massaal op het social media platform weten dat ze niet geloven dat Boulevard live is.

Lees ook
Twitter gaat los: kijkers ‘RTL Boulevard’ raken niet uitgepraat over ‘behaloze’ Bridget in doorzichtig truitje

Luuk Ikink reageert

Presentator Luuk Ikink reageert op de geruchten via Instagram Stories. Daar plaatst hij een foto van de klok op het Leidseplein met daarbij de tekst “We zijn echt live!”. Een woordvoerder van RTL heeft laten weten dat de klok niet goed staat en dat ze de gemeente daarover hebben geïnformeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: still RTL