Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Komt Ritchie uit ‘De Bachelorette’ je bekend voor? Hij deed ook al mee aan dít programma

Komt Ritchie uit ‘De Bachelorette’ je bekend voor? Hij deed ook al mee aan dít programma

Komt Ritchie uit ‘De Bachelorette’ je bekend voor? Hij deed ook al mee aan dít programma

In de eerste twee afleveringen van ‘De Bachelorette’ hebben we kennis mogen maken met de achttien mannen die hun charmes in de strijd gooien om het hart van Gaby Blaaser (33) te veroveren. Hoewel sommige kandidaten misschien niet meteen zijn blijven hangen, vergeet je andere minder snel. Ritchie is iemand die tot die tweede categorie behoort. Niet alleen vanwege een hilarische actie, maar mogelijk óók omdat je ‘m al eens eerder voorbij hebt zien komen op de Nederlandse televisie.

‘De Bachelorette’-Ritchie

Ritchie heeft in De Bachelorette nu al een blijvende indruk achtergelaten, zowel bij de kijker als bij Gaby. Hij had namelijk een fles drank meegenomen als cadeau voor de blondine, maar… die vergat-ie dus te overhandigen aan haar en nam-ie doodleuk weer mee naar binnen. Dit zorgde voor een hoop hilariteit bij Blaaser, en ook zijn medekandidaten konden er hard om lachen.

Lees ook
Zit de ware ertussen? Gaby Blaaser verspreekt zich over afloop van ‘De Bachelorette’

Blijvertje

Gelukkig had hij wel de ballen om de blunder toe te geven en hij rende meteen weer naar buiten om zijn fout recht te zetten. Blijkbaar was de actie geen afknapper voor Gaby, want Ritchie mocht blijven en ontving een roos tijdens de allereerste ceremonie. Drie andere mannen moesten het veld ruimen, waaronder Chris – die we ook al eerder zagen in Holland’s Next Top Model. Herinner je je de beroemde pose nog waarbij hij aan het eind van de catwalk op zijn horloge keek? Ja, dat is dezelfde Chris.

De tekst gaat verder onder de video.

Ritchie vergeet z'n fles | De Bachelorette: vanaf 20 mei

Maar dan Moët je 'm wel geven ? ? De Bachelorette: vanaf 20 mei.

Posted by Videoland on Thursday, May 14, 2020

First Dates

Het Limburgse ‘model’ is niet de enige oude bekende in de televisiewereld. Zo maakte Ritchie ook al eerder zijn opwachting op de nationale televisie. Sterker nog, de vrachtwagenchauffeur ging al eerder en public op zoek naar de liefde. In First Dates schoof de kandidaat van De Bachelorette aan tafel met baliemedewerkster Sherien. Dat was overduidelijk geen match, aangezien de opvallende kandidaat nu opnieuw een poging waagt.

first dates ritchie de bachelorette

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: stills ‘De Bachelorette’ & ‘First Dates’