Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Blok je weekend maar: seizoen 3 van ‘The Sinner’ kun je vanaf vandaag bingen!

Blok je weekend maar: seizoen 3 van ‘The Sinner’ kun je vanaf vandaag bingen!

Blok je weekend maar: seizoen 3 van ‘The Sinner’ kun je vanaf vandaag bingen!

Voor iedereen die het even vergeten was, is dit een friendly reminder: afgelopen maand maakte Netflix al de releasedatum van seizoen 3 van ‘The Sinner’ bekend en dat moment is nu ein-de-lijk hier. Zeg al je weekendplannen maar af, want jij hebt een date met Netflix de komende dag(en)!

Seizoen 3 ‘The Sinner’

Vanaf vrijdag 19 juni kunnen we weer genieten van een nieuw mysterie in The Sinner, wat betekent dat je vanaf vandaag weer kunt bingen. Net als bij de voorgaande twee seizoenen staan alle afleveringen – acht in dit geval – tegelijkertijd op Netflix.

Harry Ambrose

Ook in het derde seizoen van The Sinner draait het allemaal weer om detective Harry Ambrose die zich stort op een mysterieuze zaak. Een andere grote rol in de derde reeks is weggelegd voor de aantrekkelijke Matt Bomer (Magic Mike, American Horror Story). Hij kruipt in de huid van Jamie, een gewaardeerd burger van de gemeenschap met een smetteloze reputatie.

Auto-ongeluk

Ambrose onderzoekt een auto-ongeluk in de regio New York, waarbij wederom niets is wat het lijkt. Hij ontdekt namelijk al gauw dat er meer aan de hand is en zijn onderzoek leidt al gauw naar Jamie. Waar het eerst een hele normale man lijkt, blijkt al snel dat hij ook zo zijn demonen uit het verleden met zich meedraagt. Als schoolvriend Nick (Chris Messina) ineens op de stoep staat, dreigen al zijn duistere geheimen uit te komen.

De tekst gaat verder onder de video.

Seizoen 4 aangekondigd

Nog voordat seizoen 3 van The Sinner op Netflix stond, werd er alweer bevestigd dat er óók een vierde reeks van de populaire serie aankomt. De zender USA Network maakte maandagavond het geweldige nieuws bekend. Veel weten we er helaas nog niet over, behalve dat hoofdrolspeler Bill Pullman wederom te zien zal zijn als detective Harry Ambrose. Wie naast hem te zien zijn, is nog niet bekend. Het seizoen moet ergens volgend jaar op de buis komen.

Lees ook
Nóg meer mindfuck en mysterie om naar uit te kijken: vierde seizoen van ‘The Sinner’ in de maak

The Sinner

In 2017 konden we voor het eerst genieten van The Sinner. Dat seizoen werd niet alleen geregisseerd door Jessica Biel, maar de actrice speelde ook een van de hoofdrollen in de reeks, wat een nominatie voor een Golden Globe opleverde. In seizoen 2 stond het personage van Elisha Henig – die in de huid kroop van Julian Walker – centraal.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Unilad | Beeld: still