Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen! De releasedatum van ‘Black Mirror’ seizoen 5 is eindelijk bekend

Aftellen! De releasedatum van ‘Black Mirror’ seizoen 5 is eindelijk bekend

Aftellen! De releasedatum van ‘Black Mirror’ seizoen 5 is eindelijk bekend

Lijkt het alweer ellendig lang geleden dat je de vier seizoenen van ‘Black Mirror’ gekeken hebt en heb je alle mogelijke versies van ‘Bandersnatch’ ook al tig keer gezien? We hebben goed nieuws voor je, want ein-de-lijk weten we wanneer we een nieuwe afleveringenreeks mogen verwachten. En nee, dat duurt helemaal niet lang meer!

Netflix heeft zojuist een eerste trailer gedropt van alweer het vijfde seizoen van Black Mirror en daarbij meteen bekendgemaakt wanneer we weer kunnen bingewatchen. Omcirkel 5 juni maar in je agenda, want dan is het weer zover!

Lees ook
Tijd voor een girls night in: dít zijn momenteel de leukste chick flicks op Netflix

Trailer

In het voorproefje van de nieuwe afleveringen is een groot deel van de nieuwe cast te zien. Zo hebben onder meer Miley Cyrus, Anthony Mackie en Topher Grace een rol te pakken. Ook blijkt uit de beelden dat het vijfde seizoen bestaat uit drie nieuwe opzichzelfstaande verhalen waarin technologie wederom de hoofdrol speelt.

De tekst gaat verder onder de video.

Keuzes

De eerste twee seizoenen van Black Mirror, waarbij elke aflevering ook een totaal andere cast had, waren vanaf 2011 te zien op de Britse zender Channel 4. Daarna nam Netflix het stokje over. De laatste keer dat er nieuw materiaal van Black Mirror verscheen was in december vorig jaar. Toen kwam de interactieve film Bandersnatch uit. Het is de eerste film ooit waarbij kijkers het verloop van het verhaal kunnen beïnvloeden. Gedurende de film moet er enkele keren een keuze worden gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: still