Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘La Casa de Papel’-fan? Déze nieuwe Spaanstalige thrillerserie is nóg spannender en bíjna te zien

‘La Casa de Papel’-fan? Déze nieuwe Spaanstalige thrillerserie is nóg spannender en bíjna te zien

‘La Casa de Papel’-fan? Déze nieuwe Spaanstalige thrillerserie is nóg spannender en bíjna te zien

Waarschijnlijk duurt het nog even voordat het laatste seizoen van La Casa de Papel op Netflix komt. Dus voor nu moeten we het met andere series doen. Gelukkig is er een gloednieuwe Spaanse thrillerserie die nét zo leuk is en misschien wel nóg spannender.

Quién Mató a Sara

We hebben het over Quién Mató a Sara, wat eigenlijk gewoon Wie heeft Sara vermoord? betekent. En daar draait de serie dus ook om. Wat volgt is een bloedstollende zoektocht naar de moordenaar. Want is haar veroordeelde broer eigenlijk wel echt de schuldige?

Spaanstalige bankplakker

De nieuwe Spaanstalige thrillerserie komt deze keer van Mexicaanse bodem en dat belooft heel wat goeds. “In elk gezin is er een monster”, zo luidt de ondertitel en my oh my, dit gaat sowieso betekenen dat je niemand meer kunt vertrouwen. Alex heeft achttien jaar in de gevangenis gezeten voor de moord op zijn zus, maar wil alles op alles zetten om de échte dader te vinden.

Spanning en sensatie

Alleen als hij het niet gedaan heeft: wie dan wel? Daar ga je natuurlijk achterkomen in de serie. Maar hoe dichter Alex bij de waarheid lijkt te komen, hoe spannender het wordt. De échte moordenaar wil natuurlijk kosten wat kost zijn identiteit geheim zien te houden. Geen zorgen, we hebben een trailer in het Engels gevonden. Maar zelfs zonder het te verstaan houden de eerste beelden je meteen in de greep.

Lees ook:
Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen: déze serie van de makers van ‘La Casa de Papel’ wil je zien

Compleet seizoen

Klinkt als een show die je er in een weekend (of avond) wel doorheen hebt, en we hebben geluk. Netflix zal namelijk ons niet pesten door maar één aflevering per keer erop te zetten. Het gehele seizoen staat 24 maart al op de streamingdienst. Nog heel even wachten dus, maar alvast een goede om te noteren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Netflix