Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers massaal in de war door nieuwe preview ‘De Bachelorette’: waarom is déze kandidaat niet te zien?

Kijkers massaal in de war door nieuwe preview ‘De Bachelorette’: waarom is déze kandidaat niet te zien?

Kijkers massaal in de war door nieuwe preview ‘De Bachelorette’: waarom is déze kandidaat niet te zien?

Het is vandaag weer woensdag en dat betekent niet alleen dat er weer een kersverse Flair in de schappen ligt, maar dat er óók een gloednieuwe aflevering van ‘De Bachelorette’ voor je klaarstaat. Vorige week liep de spanning hoog op en brak Gaby Blaaser (34) zelfs in tranen uit. Staat kijkers deze keer opnieuw een drama-aflevering te wachten? Als we de preview (én de angstige blikken van de kandidaten) mogen geloven, in ieder geval wel.

Aflevering 9 ‘De Bachelorette’

Even terug naar vorige week: tijdens haar date met Jethro had Gaby te horen gekregen dat rond ging in de groep dat ze met Jordy zou hebben gezoend. Iets wat helemaal niet waar was volgens de blondine; de twee hadden elkaar slechts een kus gegeven. Haar vertrouwen was beschaamd en ze wist dan ook even helemaal niet meer wie ze wel of niet kon geloven. Ze ging daarom op het gevoel van haar ouders af en besloot niet één maar twee mannen naar huis te sturen. Waar Kasper in eerste instantie geen exit had verwacht, gaf hij even later toe dat hij er na één specifieke vraag van Gaby wel klaar mee was. Ook de andere afvaller was er absoluut niet rouwig om dat hij zijn koffers moest pakken.

Preview nieuwe aflevering

In de preview van de nieuwe aflevering lijkt het erop dat Gaby weer op haar eigen gevoel kan vertrouwen. Te zien is dat ze alle mannen apart neemt en uiteindelijk zegt dat ze “het nog nooit zo lastig heeft gehad als nu”. Terwijl ze tegenover Jethro, Joey en Niek op de bank zit, wil de blondine hen iets zeggen. “En dat is dat ik toch een sterkere connectie heb met iemand anders”, klinkt het.

Waar is Jordy?

De oplettende Videoland-volger valt direct één ding op. “Waar is Jordy?”, vragen fans zich massaal af. Betekent dit dat híj degene is met wie Gaby die sterkere connectie heeft? De écht scherpe kijker heeft wel door waarom Jordy niet in de preview van de tiende aflevering zit. “Aan het eind van aflevering negen was nog niet duidelijk of hij een roos kreeg. Dus om het spannend te houden, laten ze het denk ik nog niet zien”, luidt een reactie op het fragment. Bovendien leek eerder deze week al uitgelekt te zijn wie de (verrassende) winnaar van De Bachelorette is. Wij waarschuwen alvast: klikken is op eigen risico.

Lees ook
Uitgelekt: is dít de (verrassende) winnaar van ‘De Bachelorette’?

Meet the parents

In nóg een voorproefje op de nieuwe aflevering is te zien hoe Gaby kennismaakt met de vrienden en ouders van de overgebleven mannen. Vorige week zagen fans hoe Denis en Monique, vader en moeder Blaaser, op bezoek waren in Zuid-Afrika. Twitter stroomde vol met reacties, die niet allemaal even mals waren. Sterker nog, één uitspraak van Gaby’s vader schoot bij velen compleet in het verkeerde keelgat en hij kon dan ook rekenen op bakken kritiek.

Of Jordy nog in de race is in ‘De Bachelorette’ en hoe de ontmoeting met Gaby’s potentiële schoonouders gaat, kun je vanaf nú op Videoland zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Klamme handjes: Gaby’s moeilijkste keuze tot nu toe… Morgen aflevering 10 van #DeBachelorette ?

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De familie en vrienden van de mannen komen op bezoek! De ouders van Joey zijn meteen onder de indruk van Gaby ? Aflevering 10 is nu te zien! #DeBachelorette

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Beeld: still, Instagram