Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Pompoen versieren voor Halloween

Pompoen versieren voor Halloween

Pompoen versieren voor Halloween

De herfst is in volle gang en ook Halloween komt dichterbij. Breng daarom het najaar in huis met pompoenen! Versier ze en zet ze neer ter decoratie. Flair heeft een paar leuke ideeën verzamelt om pompoenen te versieren.

Pompoen versieren

Laat je pompoen schitteren door er stippen van glinsterende pailletten op te plakken. Haal plastic pompoenen in huis (bijvoorbeeld een witte pompoen, zie tutorial), of gebruik een echte en plak de pailletten op een oranje gekleurde pompoen. Zo gepiept en ook een leuk knutselproject om samen met de kinderen te doen. Tada!

Was en droog de pompoen en spray in met haarlak of smeer er een dun laagje lijm over. Plak er nu een laagje folie overheen, stukje voor stukje, tot je nergens meer oranje ziet. Nu kun je de pompoen in een kleur naar keuze sprayen. Bijvoorbeeld goud! Zie hier het eindresultaat.

Deze tutorial willen wij graag een keertje uitproberen. Het ziet er simpel uit: een bakje warm water, verschillende kleuren nagellak en dopen maar! Wanneer je je pompoen uit het mengsel haalt, kleurt hij prachtig. Ook kun je er nog voor kiezen glitters in het water te gooien, voor een extravagant effect. Bekijk hier het resultaat!

Erg leuk voor op tafel of elders in huis: drie of vier kleine pompoenen in verschillende kleuren kalk- of krijtverf. Is het niet prachtig? Wow!

Lees ook: