Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Plottwist 2.0: zag jij déze wending aankomen in de onthullende laatste ‘Bachelorette’-aflevering?

Plottwist 2.0: zag jij déze wending aankomen in de onthullende laatste ‘Bachelorette’-aflevering?

Plottwist 2.0: zag jij déze wending aankomen in de onthullende laatste ‘Bachelorette’-aflevering?

De allerlaatste aflevering van ‘De Bachelorette’ is vandaag dan eindelijk op Videoland te zien. Na wekenlang op het puntje van onze stoel te hebben gezeten tot de ontknoping hebben we nu nog een hele week moeten wachten op het verlossende woord van Gaby en Joey: zijn ze nog samen? Obvious, maar we zeggen het nog maar eens: spoilers in aantocht, dus doorklikken op eigen risico.

Verrassende finale

Toen Gaby vorige week voor Joey koos, zorgde dat voor veel verbazing onder de kijkers. Joey zou te jong en te soft zijn en te ver weg wonen. Maar Gaby leek zeker van haar zaak: al vanaf het eerste moment bracht ze de meeste tijd met de Limburgse vrijgezel door.

Vakantieliefde?

Toch lijkt er nu sprake van een bevlieging. In de reünie-aflevering, die woensdag is verschenen op streamingsdienst Videoland, laat Gaby weten niet meer met Joey samen te zijn. “De dingen waar ik voor vreesde in Zuid-Afrika, werden helaas werkelijkheid. De afstand, misschien toch ook het leeftijdsverschil. Ik wil heel graag een toekomst, met kinderen en alles erop en eraan. Daar verschilden we te veel in. Door de corona kon ik hem ook niet heel vaak meer zien.” Joey vult aan: “Het verwaterde gewoon een beetje, het contact werd steeds minder. Als je elkaar niet ziet is het ook moeilijk om het in stand te houden. We zijn uit elkaar gegroeid.”

Contact met andere vrouwen

En waar Joey de prille relatie nog wel een poging wilde geven, zag Gaby er geen toekomst meer in. Opvallende kink in de kabel: de ó zo trouwe Joey gaf aan “ook contact te hebben met andere vrouwen”. Ehm, pardon? Daarover zegt Gaby: “Ik dacht: waarom zeg je dat nu, als ik net twee uur heen en twee uur terug heb gereden. Dat was een beetje misplaatst, en ik schrok er van.”

Plottwist

“Maar daar stopt het De Bachelorette-avontuur voor Gaby tóch nog niet: Gaby geeft toe dat ze een fout heeft gemaakt om Jordy in de ‘halve finale’ weg te sturen. “Achteraf dacht ik: ‘Heb ik mezelf niet te veel laten leiden door roddels, en had ik niet iemand anders een kans op de 24 uurs-date moeten geven?’ Ik heb het over Jordy. Daar baal ik nu wel van. Ik zie nu zelf ook alles terug, dan bekijk je het van een andere kant. En dan zie je die chemie ook tussen mij en Jordy.”

Lees ook
‘Bachelorette’-Niek overtuigd dat Gaby eigenlijk hém wilde kiezen: ‘Ze heeft gewoon op safe gespeeld’

Is er nog een ‘sparkle’?

Jordy vertelt verder dat hij Gaby nog steeds wel ziet zitten en staat open om nog eens een hapje te eten met haar, iets wat we gek genoeg misschien tóch hadden kunnen zien aankomen… “Om te kijken of er nog een sparkle is.” Of Jordy en Gaby nu ook echt samen zijn, moet de tijd uit gaan wijzen.” Na alle ophef rondom Jordy en zijn liefdesleven buiten de Zuid-Afrikaanse villa lijkt dat scenario echter lastig te geloven. Maar goed, laten we niets uitsluiten. Want was dít vrouwelijke detail op één van Jordy’s foto’s dan tóch van Gaby zelf?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgen is de laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ vanuit Zuid-Afrika te zien bij @videolandonline Wie krijgt de laatste roos? ?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hét moment is daar: zijn Gaby en Joey nog samen? En hoe is het met de andere mannen? De terugblik van De Bachelorette is nu te zien! ? #DeBachelorette

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: VIVA | Beeld: Still